Νεκρός ο γνωστός ντετέκτιβ Ανδρέας Ανδρικόπουλος. Τραγική απώλεια

Πώς πέθανε ο γνωστός ντετέκτιβ Ανδρέας Ανδρικόπουλος;

Η τοπική κοινωνία του Διακοπτού, βυθίστηκε στο πένθος σήμερα το πρωί, στο άκουσμα του θανάτου του αγαπητού Ανδρέα Ανδρικόπουλου.

Ο Ανδρέας Ανδρικόπουλος, έφυγε από τη ζωή αργά χθες το βράδυ, έπειτα ασθένεια που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο (15/10) στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Διακοπτού.

Ο Ανδρέας Ανδρικόπουλος ήταν επαγγελματίας ντετέκτιβ και είχε ασχοληθεί με πολλές σημαντικές υποθέσεις, ενώ ήταν ενεργό μέλος στα δημοτικά και πολιτικά πράγματα του Διακοπτού.

Το διάστημα 1998 – 2002, υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος του Καποδιστριακού Δήμου Διακοπτού, με την παράταξη του Τρύφωνα Λίβα, ενώ από το 2002 – 2009, διετέλεσε πρόεδρος της Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Διακοπτού.

Ο Ανδρέας Ανδρικόπουλος με την οικογένεια του, διέμεναν στην Αθήνα.

Σήμερα στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Διακοπτού θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Ανδρέα Ανδρικόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, έπειτα ασθένεια που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Η είδηση σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία του Διακοπτού, αλλά και ευρύτερα της Αιγιάλειας, όπου ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, μέσα από την πολιτική και κοινωνική δράση που είχε αναπτύξει.

Διαβάστε πώς έχασε τη ζωή του ο γνωστός Dj Mike.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.