Τραγωδία στον Βόλο: Πνίγηκε 34χρονος εργάτης όταν έπεσε σε δεξαμενή με…

Πώς βρήκε φρικτό θάνατο ο 34χρονος εργάτης από τον Βόλο;

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 34χρονος εργάτης, από την Αλβανία,στον Βόλο όταν στην προσπάθειά του να μεταγγίσει μούστο από μια μεγάλη κυλινδρική δεξαμενή σε μια άλλη μικρότερη, ζαλίστηκε εξαιτίας των αναθυμιάσεων κι έπεσε μέσα.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει αμέσως τις αισθήσεις του και να πνιγεί στον μούστο της γεμάτης δεξαμενής, η οποία είχε ύψος 3 μέτρα.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ένα νεαρός που προσέτρεξε προς βοήθεια του 34χρονου εργάτη. Αφού αρχικά δεν κατάφερε να βγάλει τον άνδρα, στη συνέχεια αναποδογύρισε τη δεξαμενή στο έδαφος και τον ανέσυρε δυστυχώς νεκρό.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αλμυρού και του Βόλου,που έσπευσαν με πέντε οχήματα, αλλά και δύναμη της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμοτων πέντε ανδρών.

Στις προσπάθειες των πυροσβεστών προσέτρεξαν για βοήθεια και κάτοικοι του Πτελεού, αλλά τόσο ο 65χρονος ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου, όσο και ο 50χρονος Βούλγαρος εργάτης ανασύρθηκαν νεκροί από τη δεξαμενή.

Οι δύο γιοι του ιδιοκτήτη, ηλικίας 33 και 30 ετών, όπως και ο 25χρονος φίλος τους, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και μετά στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου και είναι καλά στην υγεία τους.

Ο 34χρονος εργάτης, εργαζόταν ως επιστάτης σε εξοχική οικία στις Σταγιάτες του Βόλου και ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Διαβάστε ποια η νέα ανατροπή στην τραγωδία της Αίγινας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.