Ομολογία σοκ από οδηγό τρένου για 18χρονη, Ημαθία: “Όταν την είδα στις γραμμές, της έλεγα…”

Ποιες οι αποκαλύψεις για την αυτοκτονία της 18χρονης κοπέλας από την Ημαθία;

Η τραγική ιστορία που κρύβεται πίσω από το θανάσιμο τραυματισμό της 18χρονης από διερχόμενη αμαξοστοιχία του ΟΣΕ το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής κοντά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες, η νεαρή κοπέλα, μαθήτρια της Γ´ Λυκείου, φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του τρένου καθώς δεν άντεξε το χαμό του φίλου της πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας που δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα η 18χρονη να τραυματιστεί θανάσιμα, μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για το τραγικό δυστύχημα.

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω το πρόσωπο της Εύας και το νεύμα που μου έκανε και με καλούσε να πέσω πάνω της. Το άσπρο χρώμα που είχε πάρει η μορφή της, με κυνηγάει νύχτα μέρα» ομολόγησε ο μηχανοδηγός που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Έμπειρος οδηγός με περισσότερα από τριάντα χρόνια στο επάγγελμα περιγράφει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ:

«Ξεκίνησα από Φλώρινα για Θεσσαλονίκη και μετά από ένα σταθμό Αλεξάνδρεια Ημαθίας, λίγα χιλιόμετρα μετά από αυτό το σταθμό ξαφνικά εμφανίστηκε πάνω στις γραμμές μια κοπέλα, μικρής ηλικίας. Μόλις την αντιλήφθηκα έκανα ότι ήταν απαραίτητο για να σταματήσω το τρένο.

Η κοπέλα εξακολουθούσε να είναι πάνω στις γραμμές και για την ακρίβεια στη μέση των γραμμών με παρατεταμένα τα χέρια σαν μου κάνει νεύμα να πάω προς το μέρος της».

«Ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να το αποφύγω» τονίζει ο μηχανοδηγός και προσθέτει:

«Το λέω με δυσκολία αυτό αλλά δεν μπορούσα, ήταν όρθια στη μέση της γραμμής και μου έκανε νεύμα. Το σοκ είναι μεγάλο. Δεν ξεπερνιέται εύκολα αυτό το πράγμα γιατί πέρασε από πάνω της το τρένο. Με το που την είδα, της φώναζα “φύγε, φύγε” αλλά ήταν αδύνατο να με ακούσει».

Διαβάστε ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για το νεαρό ζευγάρι που αυτοκτόνησε στην Ημαθία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.