Παύλος Χρηστίδης: Τι απάντησε για το… φλώρικο πέσιμο στην Άννα Μπουσδούκου [video]

Ποιο το σχόλιο του Παύλου Χρηστίδη για το πέσιμο στην Άννα Μπουσδούκου;

Εδώ και μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, στην οποία ο εκπροσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης λέει στην Άννα Μπουσδούκου οτι θα ήθελε να πάει μαζί της ταξίδι!

Μια ατάκα του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη πριν από λίγες ημέρες, που ήταν αρκετή να άφησει άναυδη την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης στον ΣΚΑΪ, Αννα Μπουσδούκου.

Ο Χρηστιδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου, εκεί ερωτηθείς για άσχετο θέμα ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, με χαμογελάκι τύπου “ήθελα πολύ καιρό να το πω”, και χωρίς να κωλώσει δευτερόλεπτο, της εξαπέλυσε γυπαετίσια πεσιματική ατάκα που θα έκανε ακόμα και στελέχη της κυβέρνησης του 81 να κοκκινίσουν.

Ωστόσο, μετά το βίντεο με την ατάκα του, που έγινε viral, ο Παύλος Χρηστίδης θέλησε να ξανατοποθετηθεί.

Ο Παύλος Χρηστίδης, γνωστός για την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει, ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook μία χιουμοριστική ανάρτηση οπου… δίνει τις σχετικές εξηγήσεις!

Δείτε τι έγραψε ο Παύλος Χρηστίδης:

“Αύριο πρωί, στις 08:30, στον Αντ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
υγ1: το ΓΥΠΑΕΤΟΣ ταιριάζει και με τη μύτη μου.???
υγ2: δεν τολμώ να πω “παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου” γιατι θα με περάσουν για συριζαίο υπουργό, αλλά παραθέτω το βίντεο απο το σχόλιο που προηγήθηκε”.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το πέσιμο του Χρηστίδη στην Άννα Μπουσδούκου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.