Στην Αθήνα ο Τραμπ: Συμβόλαιο θανάτου για τη δολοφονία του από τον ISIS

Πότε σκοπεύει να βρεθεί στην Αθήνα ο Τράμπ και ποιες οι απειλές τον ISIS για επικείμενη δολοφονία;

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που θα επισκεφτεί το 2017 ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Άλλες χώρες που θα ήθελε να επισκεφτεί ο Τράμπ είναι, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Γαλλία και η Γερμανία.

Το ISIS και πανίσχυρα συμφέροντα που συνδέονται με την παγκοσμιοποίηση έχουν βάλει στο στόχαστρο το νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε μια ύστατη προσπάθεια να ακυρώσουν τις κοσμογονικές αλλαγές που πρόκειται να συντελεστούν όταν εφαρμόσει τις εξαγγελίες του.

Ήδη το ISIS κάλεσαν τους πιστούς στο Ισλάμ τρομοκράτες να δολοφονήσουν τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Τον θεωρούν απειλή για το ίδιο το Ισλάμ αλλά και για τα συμφέροντα μεγάλων οικογενειών της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ που χρηματοδοτούν τον ISIS.

Ταυτόχρονα τα ισχυρά οικονομικά λόμπι χρηματοδοτούν τις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ επιχειρώντας να διαμορφώσουν την κατάλληλη υποδομή αμφισβήτησης και να εκβιάσουν για αλλαγή στις στρατηγικές προτεραιότητες και ειδικά σε ζητήματα που έχουν σχέση με την ισλαμοποίηση, τη διαμόρφωση σχέσεων με την Ρωσία και τη στάση του απέναντι στο Ιράκ, την Συρία, την Λιβύη και την Ουκρανία.

Τα συμφέροντα των ακραίων μουσουλμάνων ταυτίζονται στην παρούσα φάση με αυτά των ισχυρών κερδοσκόπων και των πολυεθνικών κολοσσών που συνδέονται με την Σαουδική Αραβία.

Η εκστρατεία αποδόμησης του Ντόναλντ Τραμπ που συνεχίζεται με τις διαδηλώσεις στην Αμερική και τα στημένα δημοσιεύματα απ’ τα συστημικά μέσα ενημέρωσης χρηματοδοτούνται από πανίσχυρα οικονομικά λόμπι που κερδοσκοπούν με την παγκοσμιοποίηση αλλά και από ύποπτα κεφάλαια που προέρχονται από Αραβικές χώρες.

Το λόμπι των πολυεθνικών που κινδυνεύει με κραχ στην περίπτωση κατά την οποία τελειώσει το παραμύθι της παγκοσμιοποίησης δεν πρόκειται να περιοριστεί στα βρόμικα παιχνίδια αποδόμησης του Τραμπ μέσω διαδηλώσεων και κινδυνολογικών δημοσιευμάτων.

Τα συμφέροντα που θίγονται είναι τεράστια και δεν αποκλείεται να φτάσουν ακόμα και στη δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου.

Ήδη στις μυστικές υπηρεσίες έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός μετά το ανοιχτό συμβόλαιο θανάτου για τον Τραμπ που υπέγραψε το ISIS.

Οι φόβοι για τη ζωή του Αμερικανού Προέδρου οδήγησαν και σε πρόωρη παραίτηση του διευθυντή μυστικών υπηρεσιών (NSA) προκειμένου να αντικατασταθεί από πρόσωπο εμπιστοσύνης του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι μυστικές υπηρεσίες τρέμουν στο ενδεχόμενο να επαναληφθεί το έργο με τον Τζον Κένεντι, η δολοφονία του οποίου παραμένει ακόμα μυστήριο.

Επίθεση με μαχαίρι είχε δεχθεί στη διάρκεια της θητείας του και ο Ρόναλντ Ρήγκαν. Το κλίμα διχασμού που καλλιεργούν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης κατά του Τραμπ μπορεί να λειτουργήσει και ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Δεν είναι δύσκολο να οπλιστεί το χέρι κανενός φανατικού μουσουλμάνου ή να χρησιμοποιηθούν διάφορα λόμπι κομάντος αυτοκτονίας, όπως συνέβη στις πρόσφατες επιθέσεις στην Ευρώπη για να απαλλαγούν κάποια πανίσχυρα συμφέροντα απ’ το νέο Αμερικανό Πρόεδρο που φιλοδοξεί να αλλάξει ριζικά τις ισορροπίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε ποιο το σκάνδαλο της γυναίκας του Τράμπ, Μελάνια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.