Πυρ και μανία ο Λιάγκας με τον χωρισμό: Ποιος ο ρόλος της μαμάς της Σκορδά

Γιατί είναι εξοργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας μετά την ανακοίνωση του χωρισμού με τη Φαίη Σκορδά;

Οργισμένος φέρεται να είναι ο Γιώργος Λιάγκας, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, με τις διαρροές στα Μέσα αναφορικά με το χωρισμό του με τη Φαίη Σκορδά.

«Είναι πικραμένος! Οργισμένος με τη συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων του, που το έπαιζαν μάλιστα και φίλοι και τελικά του την είχαν στημένη στη γωνία», λέει στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον του παρουσιαστή και συνεχίζει:

«Το περίμενε ότι θα ασχοληθούν με τον χωρισμό, ήταν κάτι αναμενόμενο και για εκείνον και για τη Φαίη και γι’ αυτό άλλωστε επέλεξαν να κάνουν μαζί αυτή τη δήλωση ότι δεν είναι πια μαζί. Για να κλείσουν τα στόματα που ήδη έλεγαν διάφορα. Όμως εκείνο που δεν πίστευε ήταν ότι θα αρχίσουν να περιγράφουν περιστατικά και καταστάσεις για να τον χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά βρίσκεται διαρκώς η μητέρα της που διαρκώς τη συμβουλεύει και για το πως να διαχειριστεί αυτή την πρώτη περίοδο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού.

“Ο ρόλος της δεν είναι παρεμβατικός, αλλά σαφώς επηρεάζει το παιδί της, όπως και κάθε μάνα, που μόνο αυτό βάζει πάνω απ’ όλα. Γι’ αυτό και στο χρονικό διάστημα πριν την κοινή δήλωση Φαίης και Γιώργου για τον χωρισμό δεν ήταν τόσο αντικειμενική”, λέει στην Freddo φίλη του ζευγαριού.

Διαβάστε ποιος ο πραγματικός λόγος χωρισμού των Λιάγκα-Σκορδά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.