Απίστευτο: Πώς γλίτωσε Ρώσος τραγουδιστής από την αεροπορική τραγωδία στο Σότσι

Πώς γλίτωσε ένας Ρώσος τραγουδιστής από την αεροπορική τραγωδία στο Σότσι;

Μια απίστευτη ιστορία διηγείται ένα από τα μέλη του μουσικού συνόλου Αλεξαντρόφ του ρωσικού στρατού, που επέβαιναν στο μοιραίο Τουπόλεφ το οποίο κατέπεσε στη Μαύρη Θάλασσα.

Πρόκειται για τον σολίστ Βαντίμ Ανανίεφ, ο οποίος αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι του για να βοηθήσει τη γυναίκα του, που μόλις έφερε στον κόσμο το γιο τους και γλίτωσε τη ζωή του!

«Οι συνάδελφοί μου κι οι φίλοι μου ήταν σ’ αυτή την πτήση, ολόκληρη η χορωδία, κάπου 50 άτομα, μουσικοί που παίζουν μπαγιάν και μπαλαλάικα.

Ήταν να δώσουν μόνον μια συναυλία και να επιστρέψουν. Δεν ξέρω τι να πω. Εγώ δεν πήγα λόγω οικογενειακής υπόθεσης.

Μόλις ήρθε στον κόσμο ο γιος μου, είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας κι έμεινα στο σπίτι για να βοηθήσω τη γυναίκα μου» δηλώνει με ανάμεικτα συναισθήματα.

Το αεροπλάνο που συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα και μετέφερε την χορωδία των ενόπλων δυνάμεων και δημοσιογράφους στη Συρία, είχε ξεκινήσει από τη Μόσχα, σταματώντας για ανεφοδιασμό στο Σότσι.

Ένας εκ των δημοσιογράφων του ρώσικου NTV που επέβαινε στην πτήση, έβγαλε φωτογραφία το αεροπλάνο πριν την απογείωση στη Μόσχα και την ανήρτησε στο διαδίκτυο, γράφοντας πως ξεκινά το ταξίδι για την Λαττάκεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.