Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κοντό σορτσάκι να παίζει ποδόσφαιρο με τους Καραγκούνη, Ζαγοράκη [φωτο]

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε ποδόσφαιρο με Καραγκούνη, Ζαγοράκη και άλλους ποδοσφαιριστές;

Στο γήπεδο βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Αστέγων και της Νέας Δημοκρατίας.

Η ομάδα της ΝΔ με αρχηγό τον κ. Μητσοτάκη «επιστράτευσε» τους πρωταθλητές του Euro 2004 Γιώργο Καραγκούνη, Τάκη Φύσσα αλλά και τον ευρωβουλευτή του κόμματος Θοδωρή Ζαγοράκη.

Την 7άδα της ΝΔ συμπλήρωσαν ο γιος του Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος Τύπου Βασίλης Κικίλιας, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο συντονιστής του στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η ομάδα της ΝΔ κέρδισε 3-2, ενώ το παιχνίδι έγινε στο αθλητικό κέντρο του δήμου Αθηναίων στο Ρουφ.

«Μια πολύ κρύα μέρα σήμερα, αλλά μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, σε αυτό το φιλικό παιχνίδι που διοργανώσαμε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή κάποιων εκ των πρωταθλητών Ευρώπης 2004 και της Εθνικής Αστέγων», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

«Τα παιδιά της Εθνικής Αστέγων ξέρουν πολύ καλή μπάλα στο γήπεδο. Και η μεγάλη πρόκληση για την επόμενη χρονιά, είναι να βγουν να παίξουν μπάλα και στο μεγάλο γήπεδο της ζωής.

Πρέπει, κάποια στιγμή, σε αυτήν τη χώρα, να σχεδιάσουμε στοχευμένες κοινωνικές προοπτικές, που να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ακραίας φτώχειας, τα οποία δυστυχώς τείνουν να κάνουν την εμφάνισή τους με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα.

Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ, και πάλι, χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Καλή χρονιά να έχουμε και να μην ξεχνάμε αυτές τις άγιες μέρες η προσοχή μας να στρέφεται σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη», δήλωσε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε τι τραγούδι είπε ο Καμμένος σε νυχτερινό κέντρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.