Πυροβολισμοί σε τζαμί, Κωνσταντινούπολη: Πόσοι νεκροί. Νέο μακελειό μετά τους 39 νεκρούς στο Reina

Τι συνέβη ξανά στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα σε τζαμί; Πόσοι οι νεκροί μετά από πυροβολισμούς;

Λίγες ώρες μετά το μακελειό στο club Reina στον Βόσπορο, νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη λίγα λεπτά πριν.

Πληροφορίες που μεταδίδονται από τουρκικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πυροβολισμούς σε τζαμί που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Συγκεκριμένα, το DHA αναφέρει πως το συμβάν σημειώθηκε στα βόρεια της ευρωπαϊκής πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Δύο είναι μέχρι στιγμής οι τραυματίες, με τις πληροφορίες να δίνονται με το σταγονόμετρο.

Σύμφωνα με το turkhabergazetesi.com, ο δράστης πυροβόλησε με ένα κυνηγετικό όπλο, με τις αστυνομικές Αρχές να εξετάζουν το οπτικοακουστικό υλικό από κοντινές κάμερες ούτως ώστε να καταφέρουν να τον συλάβουν.

Επιπρόσθετα αναφέρει πως βρέθηκαν ίχνη μολύβδου από τους πυροβολισμούς στο τζαμί, ενώ οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι πως το περιστατικό δεν φαίνεται να σχετίζεται με πολιτικά κίνητρα.

Όλα αυτά σημειώθηκαν, όταν πριν λίγες ώρες, ένοπλη επίθεση σημειώθηκε τα πρώτα λεπτά της Κυριακής, 1ης Ιανουαρίου 2017, σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, στην περιοχή Ορτάκιοϊ.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης, υπάρχουν τουλάχιστον 39 νεκροί και 69 τραυματίες ενώ έκανε λόγο για τρομοκρατική ενέργεια. Ασθενοφόρα σπεύδουν στην περιοχή, η οποία έχει αποκλειστεί.

Ο δράστης ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης και κρατούσε αυτόματο όπλο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ένα ή δύο άτομα άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών που βρισκόταν απέξω, σκοτώνοντας έναν αστυνομικό και έναν πολίτη.

Στη συνέχεια μπήκαν στο γεμάτο από κόσμο κλαμπ που γιόρταζε την Πρωτοχρονιά και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Πολλοί άνθρωποι για να γλιτώσουν πήδησαν στη θάλασσα και τους έσωσε η αστυνομία.

Διαβάστε πόσα χρόνια φυλακή έφαγε ο Αλαφούζος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.