Παρατημένα παιδιά στην Πάτρα: Πού μεταφέρθηκαν μετά την εγκατάλειψη από άκαρδη μάνα

Που μεταφέρθηκαν τα άτυχα παιδιά από την περιοχή της Πάτρας, αφού τα εγκατέλειψε η άσπλαχνη μάνα;

Σε σπίτι του Συλλόγου “Το χαμόγελο του Παιδιού” μεταφέρθηκαν από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων τα τρία παιδιά που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το σπίτι στην περιοχή της Κυλλήνης.

Η ιστορία τους είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, καθώς βρέθηκαν, σε ηλικία δυόμιση, ενάμιση ετών και μόλις πέντε μηνών το μικρότερο, να περιπλανούνται σε δρόμο της πόλης.

Ακολούθως αποκαλύφθηκε πως η ίδια τους η μάνα τα είχε εγκαταλείψει, καθώς όπως δήλωνε αρχικά, δεν τα ήθελε!

Τα μικρά παιδιά, που είναι πολύ καλά στην υγεία τους, παρέμεναν επί σχεδόν 20 μέρες στο Καραμανδάνειο, όπου είχαν μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή, καθώς το γεγονός πως δεν είχαν δηλωθεί πουθενά και δεν υπήρχε καν ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς τους δυσκόλευε τις όποιες διαδικασίες.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί τεστ DNA στα παιδιά για να αποκαλυφθεί ο πραγματικός πατέρας.

Τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA, που όλοι περίμεναν και βρίσκονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, αποκαλύπτουν πως από τα τέσσερα παιδιά, τα τρια ανήκουν στον πατέρα, ενώ το πιο μικρό, το κοριτσάκι των 4 μηνών είναι αγνώστου πατρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα αρνείται τα αποτελέσματα του DNA αφού ισχυρίζεται πως και τα τέσσερα παιδιά, ηλικίας από 4 μηνών έως 5 ετών, τα γέννησε από τον ίδιο πατέρα.

Από την άλλη ο πατέρας, φαίνεται πως γνώριζε το μυστικό της 20χρονης γυναίκας του αλλά για το καλό της οικογένειας το είχε αποδεχτεί.

Σε δηλώσεις της η μητέρα και αφού αφέθηκε ελεύθερη, δηλώνει μετανιωμένη, ενώ ισχυρίζεται με κάθε τρόπο πως η απόφασή της να εγκαταλείψει τα παιδιά της ήταν πάρα πολύ δύσκολη.

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται, οι συχνοί καυγάδες με τον σύζυγό της και η έλλειψη χρημάτων ήταν οι λόγοι που την ώθησαν να φθάσει σε αυτή την πράξη.

Διαβάστε τι έδειξε το τεστ DNA στα παιδάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.