Τηλεθέαση: Παπαδόπουλος ή Αρναούτογλου νικητής το Σάββατο; Ποια εκπομπή μετακομίζει Δευτέρα

Τι έδειξε η τηλεθέαση για Παπαδόπουλο – Αρναούτογλου; Ποια εκπομπή μετακομίζει Δευτέρα;

Στη μάχη για την τηλεθέαση ρίχτηκαν, για πρώτη φορά, το βράδυ του Σαββάτου ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τα προγράμματα “Στην υγειά μας ρε παιδιά” και “The 2night Show” βρέθηκαν αντιμέτωπα σε μια μάχη τηλεθέασης που αποδείχθηκε, τελικά, άνιση, αν κρίνει κανείς από τις μετρήσεις της Nielsen.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής σε αυτή την πρώτη μάχη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” σημείωσε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 24,9% στην τηλεθέαση, σε αντίθεση με το “The 2night Show” που βρέθηκε στο 12,2%.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, εκεί η ψαλίδα έκλεισε αρκετά, σε σχέση με το γενικό σύνολο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε 15,9%, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου 11,6%.

Γενικό Σύνολο

Στην υγειά μας ρε παιδιά – 24,9%

The 2night Show – 12,2%

Δυναμικό κοινό

Στην υγειάς μας ρε παιδιά – 15,9%

The 2night Show – 11,6%

«Έχουμε να παλέψουμε με θεριά»

Το Voice έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στα προγράμματα που βρίσκονται απέναντί του κι έτσι, μετά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που από Τετάρτη πήγε Σάββατο, τώρα και η Αννίτα Πάνια με το “Κάνε μου like” μετακομίζει τη Δευτέρα.

«Τηλεθεατές μου, Τρίτη και Τετάρτη ήταν το “Κάνε μου like”. Τελείωσε αυτό και πάμε για Δευτέρα και Τρίτη. Μετακομίσαμε, όχι γιατί… χωρίσαμε, αλλά γιατί μας βγήκε έτσι, έχουμε να παλέψουμε με θεριά, Voice, μόις, σέα, μέα, δεν παλεύεται η Τετάρτη. Ήρθαμε λίγο πιο… εδώ, Δευτέρα ζωντανά και Τρίτη στις 23:00», είπε η Αννίτα Πάνια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.