Τι τρέχει με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ: Ανησυχία μετά το Tweet οτι πέθανε

Τι συμβαίνει με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ και γιατί επικρατεί ανησυχία;

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν παρευρέθη στην πρωτοχρονιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ. Μάλιστα, δεν είχε παρευρεθεί ούτε και στην λειτουργία των Χριστουγέννων.

Το Παλάτι υποστηρίζει, ότι η Ελισάβετ αναρρώνει από ένα βαρύ κρυολόγημα.

«Η Βασίλισσα δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμη να μεταβεί στην εκκλησία καθώς αναρρώνει έπειτα από βαρύ κρυολόγημα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η 90χρονη βασίλισσα Ελισάβετ υποφέρει από το βαρύ κρυολόγημα από πριν τα Χριστούγεννα που είχε ως συνέπεια να μην παραστεί ούτε εκείνη αλλά ούτε και ο Δούκας του Εδιμβούργου στη λειτουργία Ημέρα των Χριστουγέννων.

Η εκ νέου απουσία της τώρα εντείνει την ανησυχία των Βρετανών για την κατάσταση της υγείας της.

Τα δημοσιεύματα για σοβαρή ασθένεια της Βασίλισσας Ελισάβετ δίνουν και παίρνουν τελευταία. Μετά το πλαστό tweet του BBC οτι η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε, οι Βρετανοί είναι ανήσυχοι.

Οι φήμες πως κινδυνεύει η ζωή της ξεκίνησαν από τα Χριστούγεννα, όπου μια λακωνική δήλωση του παλατιού έλεγε πως η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι δυνατόν να παραστεί σε διάφορες εκδηλώσεις εξαιτίας ενός επίμονου κρυολογήματος.

Πρόσφατα η νέα λακωνική ανακοίνωση από το παλάτι που ανέφερε πως η ίδια δεν θα παρευρεθεί στην εκκλησιαστική τελετή για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς εξαιτίας του επίμονου κρυολογήματος, έχουν προκαλέσει ανησυχία μήπως τελικά κινδυνεύει η ζωή της Βασίλισσας.

Από το παλάτι δεν έχει έρθει νέα ανακοίνωση για την κατάσταση υγείας της Βασίλισσας με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται μήπως θα βρεθούμε αντιμέτωποι τις επόμενες μέρες με κάποια άσχημη ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.