Χρήστος Μπαλαντίνας: Ποιος ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα. Βίντεο σοκ λίγο πριν τη σύλληψη

Ποιος είναι τελικά ο Χρήστος Μπαλαντίνας, δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα;

Ένα δημοσίευμα για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα έρχεται να περιπλέξει την υπόθεση δίνοντας διαστάσεις θρίλερ σε μια ανθρωποκτονία που συντάραξε την ελληνική κοινή γνώμη.

Στην ιστοσελίδα mignatiou.com δημοσιεύεται ρεπορτάζ με τίτλο «αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή» με απίστευτες καταγγελίες για τον Χρήστο Μπαλαντίνα, το μέλος του κινήματος Σώρρα που ομολογήσει ότι δολοφόνησε την Θώμη Κουμπούρα.

Οι άγνωστες πτυχές της υπόθεσης ερευνώνται ήδη από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας στο μικροσκόπιο των οποίων έχουν μπει οι νέες πληροφορίες για το φόνο της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία και ο ρόλος άλλων στελεχών του κινήματος Σώρρα.

Είναι δυστυχές να επιβεβαιώνεσαι για τα δυσάρεστα, αλλά ακόμη πιο άσχημο είναι να γνωρίζεις πως θα υπάρξουν χειρότερα. Ο λόγος για την εγκληματική οργάνωση Σώρρα και όσα τον τελευταίο καιρό ανακύπτουν ως συνεχιζόμενες εμπλοκές με τη δικαιοσύνη.

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές προκύπτουν από την ιδεολογία, τη δράση και το σκοπό της «Ελλήνων Συνέλευσις», όπως θέλει να αποκαλείται μια σειρά από αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, που σκοπό έχουν τη δημιουργία πολιτικού κόμματος υπό τον πατρινό δήθεν «τρισεκατομμυριούχο» Αρτέμιο Σώρρα.

Το τελευταίο θύμα αυτής της ανόητης απάτης είναι η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, μια λαμπρή, νέα επιστήμονας που δυστυχώς έμπλεξε στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης και το πλήρωσε με τη ζωή της.

Η Θώμη Κουμπούρα έλαβε την ειδικότητα της Παιδοψυχιατρικής το 2007 στη Θεσσαλονίκη μετά από ειδίκευση της στο Παιδοψυχιατρικό Τµήµα του Ιπποκράτειου Νοσ. Θεσσαλονίκης, όπου είχε δραστηριοποιηθεί µε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δημιουργία και στελέχωση του νεοσύστατου το 2006 Ειδικού Ιατρείου Μελέτης ∆ΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας).

Στις 9.28 το πρωί της 30ης Δεκεμβρίου, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ανέβασε βίντεο:

Στο βίντεο ο Χρήστος Μπαλαντίνας, εκ των πρωτεργατών της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα και φερόμενος ως δολοφόνος της Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, λίγο πριν τη σύλληψή του αναφέρεται δημόσια σε «σκευωρία εναντίον του».

Το βίντεο κόβεται απότομα, για να προσθέσει μήνυμα στις 9.32 πμ «Δεν έχω καλό σήμα να βγάλω βίντεο ΤΏΡΑ που κατάφερα κ τα έβγαλα όλα στον αέρα δεν με νοιάζει».

Η Θώμη Κουμπούρα εργαζόταν ως ιδιώτης στη Λαµία, ήταν επί διετία επιστηµονικός συνεργάτης στο Παιδοψυχιατρικό Τµήµα του Ιπποκράτειου Νοσ. Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη ερευνητικού πρωτοκόλλου για τη μελέτη της επίπτωσης της ∆ΕΠΥ στον κλινικό πληθυσµό.

Διατέλεσε επιστηµονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιού & Εφήβου της Λαµίας και της Άµφισσας, ενώ δραστηριοποιόταν εθελοντικά σε προγράμματα αγωγής κοινότητας, αρθρογραφούσε σε έντυπα της Φθιώτιδος και πρόσφερε εθελοντικές υπηρεσίες στήριξης οµάδας εφήβων σε Σωματείο Κλασσικού Αθλητισµού της Λαμίας.

Κι όμως η Θώμη Κουμπούρα φέρεται να χρηματοδοτούσε την επέκταση της οργάνωσης Σώρρα στη Θεσσαλία, πέφτοντας στην ίδια παγίδα, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας.

Που δίνουν χρήματα για τους ιδιοτελείς σκοπούς της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης. Δυστυχώς, δεν ήταν η μόνη ιατρός που έπεσε θύμα αυτής της απάτης, όπως και δεν ήταν η μόνη επιστήμονας. Η συγκεκριμένη όμως, από ότι φαίνεται το πλήρωσε με τη ζωή της.

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της Παιδοψυχιάτρου, είναι από τα πρωτοπαλλίκαρα του Αρτέμη Σώρρα, μαζί με την Βίκυ Χαραλάμπους, τον Γιάννη Καλογερόπουλο και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

Η δράση του ήταν ιδιαίτερα εκτεταμένη, σε αντίθεση με όσα διαδίδει πλέον με δόλο η εγκληματική οργάνωση για να περιορίσει τις ευθύνες της. Είναι ελάχιστες οι πόλεις και τα χωριά, τα οποία δεν επισκέφθηκε ο Χρήστος Μπαλαντίνας τα τελευταία χρόνια, μόνος ή μαζί με τους προαναφερόμενους, για να μαζέψει και άλλα θύματα για την απάτη Σώρρα.

Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για τον πιο ένθερμο «στρατιώτη – πολεμιστή», που ορκίστηκε στον περιβόητο όρκο της εγκληματικής οργάνωσης και να γίνει χώμα αν παραβεί τις εντολές του φυσικού αρχηγού της.

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας λίγο πριν από τη σύλληψή του κατηγορούσε τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, στενό συνεργάτη του στην οργάνωση Σώρρα, ότι αυτός τον κυνηγούσε τον τελευταίο καιρό, ενώ παράλληλα διακήρυττε την πίστη του προς τον αρχηγό του Αρτέμιο Σώρρα, προς τον οποίο ο ίδιος λέει πως έστειλε σημαντικά στοιχεία πριν τη σύλληψή του.

Διαβάστε ποιες οι απειλές της χήρας, Αμοιρίδη, Φρανσουάζ αφού είχε ήδη δολοφονήσει τον άνδρα της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.