Θρήνος με 48χρονο, Αιγάλεω: Ποιο το προσωπικό δράμα που τον οδήγησε στον θάνατο

Ποια η τραγική ιστορία του 48χρονου, που βρέθηκε νεκρός στο Αιγάλεω;

Ένα προσωπικό δράμα φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από το τραγικό περιστατικό με το χαμό του 48χρονου ηλεκτροσυγκολλητή στο Αιγάλεω, ο οποίος έχασε τη ζωή του από αιμορραγία μετά την πτώση του μπροστά στην είσοδο του σπιτιού του.

Ο 48χρονος Γιάννης ήταν άνεργος εδώ και χρόνια ενώ πριν από περίπου δύο χρόνια έχασε τη μητέρα του, γεγονός που του στοίχησε πολύ και τον οδήγησε στην «αγκαλιά» του αλκοόλ.

Μοναδική του συντροφιά είχε γίνει πλέον το καφενείο αν και συγγενείς που έμεναν κοντά στο σπίτι του, του έδιναν τακτικά ένα πιάτο φαγητό.

Οι γείτονες μιλούν για ένα πολύ καλό παιδί που κοίταζε την δουλειά του και δεν ενοχλούσε κανέναν «παρά μόνο τον εαυτό του», αναφερόμενοι στις ποσότητες αλκοόλ που κατανάλωνε για να αντιμετωπίζει τους προσωπικούς του δαίμονες.

Το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας ο άτυχος 48χρονος έφτασε έξω από το σπίτι του, παραπάτησε και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Ο ίδιος, όμως, δεν εκτίμησε σωστά την κατάστασή του, σηκώθηκε όρθιος αλλά μετά από μερικά βήματα παραπάτησε από τη ζάλη και έπεσε ξανά.

Τελικά κατάφερε να ανέβει τα σκαλιά μέχρι το σπίτι του και αποκοιμήθηκε, κίνηση που ίσως του να του στοίχισε τη ζωή καθώς εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αν δεν είχε κοιμηθεί με ανοιχτή πληγή και αν είχε ζητήσει βοήθεια, τότε ίσως και να μην έχανε τη ζωή του.

Διαβάστε ποιο το χρονικό του θανάτου του 48χρονου Γιάννη από το Αιγάλεω.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.