Κάτι τρέχει στη ΝΔ: Γιατί συναντήθηκαν πρωί πρωί Μπακογιάννη – Καραμανλής

Γιατί συναντήθηκαν Ντόρα Μπακογιάννη και Κώστας Καραμανλής;

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε σήμερα το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη, στο πολιτικό γραφείο του πρώτου.

Ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης με την πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με τρία θέματα να κυριαρχούν στην ατζέντα των δύο πολιτικών.

Κώστας Καραμανλής και Ντόρα Μπακογιάννη συζήτησαν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αναλύοντας τις εξελίξεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στην εσωτερική πολιτική σκηνή.

Με τις εκλογές σε σημαντικές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να είναι προ των πυλών, ήταν έκδηλη η ανησυχία τόσο του Κ. Καραμανλή όσο και της Ντ. Μπακογιάννη για το πως θα διαμορφωθεί ο ευρωπαϊκής χάρτης.

Όσον αφορά την β’ αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος τα δύο σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησαν που θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν.

Τέλος, στις συζητήσεις μεταξύ των δύο, βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ενόχλησή της για το γεγονός πως ο Π. Καμμένος επιχειρεί να δίνει την εικόνα πως μιλά εξ’ ονόματος του πρώην πρωθυπουργού με τον Κώστα Καραμανλή να φέρεται πως συμφωνεί με την παρατήρηση της Ντ. Μπακογιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.