Νέο αποκαλυπτικό βίντεο για τη μοιραία Πόρσε: Δεύτερη κάμερα και ευρήματα σοκ [video]

Ποια τα νέα ευρήματα για την ξέφρενη πορεία της Πόρσε του Βακάκη;

Τον εφιάλτη που έζησαν μερικά δευτερόλεπτα πριν γίνει το μοιραίο οι δυο φίλοι μέσα στην Πόρσε έχει καταγράψει μια δεύτερη κάμερα στην Εθνική οδό.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές υπάρχει υλικό πέρα από αυτό που έχουμε όλοι δει τις τελευταίες ώρες στο οποίο φαίνεται καθαρά η ξέφρενη πορεία της Πόρσε περίπου τρία χιλιόμετρα πριν συμβεί το δυστύχημα.

Σε αυτό έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί αλλά και ειδικοί λεπτομέρειες που δικαιολογούν τα ευρήματα και προχωρούν στο «κούμπωμα» των στοιχείων της υπόθεσης.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες αναφορές το αυτοκίνητο δείχνει να χάνει αέρα απο το πίσω λάστιχο να πλαγιολισθαίνει και να μπαίνει στο πάρκινγκ με ταχύτητα που ξεπερνά τα 250 χιλιόμετρα.

Μάλιστα δεύτερη κάμερα έχει ζουμάρει στην Πόρσε καθώς ο Βακάκης είχε ξεπεράσει κατά πολύ το όριο ταχύτητας και σε αυτές τις περιπτώσεις ο μηχανισμός εντοπίζει την πινακίδα του αυτοκινήτου αλλά και την ταχύτητα αυτού.

Την ίδια ώρα ένα ακόμη βίντεο έρχεται στο φως δυο μέρες μετά το κακό.

Σε αυτό θα δείτε το μποτιλιάρισμα στον δρόμο απέναντι από το σημείο του δυστυχήματος -στον δρόμο προς Αθήνα- από οδηγούς που είτε κόβουν ταχύτητα είτε σταματούν για να δουν από κοντά το εφιαλτικό σκηνικό του τροχαίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.