Ραγδαίες εξελίξεις για 47χρονη Τερέζα: Ποιος την κρατούσε φυλακισμένη και συνελήφθη [video]

Ποιος κρατούσε φυλακισμένη την 47χρονη Τερέζα στα Σεπόλια;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Σεπόλια με την Τερέζα – Ζοσεφίνα Σόιμπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που έμενε μαζί με την Τερέζα – Ζοσεφίνα Σόιμπερ κρατώντας την κλειδωμένη και αλυσοδεμένη μακριά από την οικογένειά του για σχεδόν δύο μήνες, συνελήφθη από αστυνομικούς.

Η αδελφή και η κόρη της 47χρονης κατήγγειλαν τον άνδρα αυτόν που ονομάζεται Βασίλης με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Τμήμα με χειροπέδες. Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας αυτός είναι ρακοσυλλέκτης, δημιουργεί συχνά προβλήματα στην γειτονιά ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ.

Η 47χρονη Τερέζα, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο σπίτι της αδελφής της που με αγωνία βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής Φως Στο Τούνελ αναζητώντας την.

Όπως λέει η ίδια, το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε ζωντανή και πλέον όλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει από την κόλαση που ζούσε, θα λυθούν δίπλα στους δικούς της ανθρώπους.

Δείτε στο βίντεο τις έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι όπου έμενε φυλακισμένη μετά τις πληροφορίες που έφτασαν στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.