Αποκάλυψη βόμβα 52χρονου βασανιστή, Δάφνη: “Το έχω ξανακάνει, ντυνόταν καθαρίστρια χωρίς…”

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για 52χρονο βιαστή από τη Δάφνη που βίασε 22χρονη φοιτήτρια;

Απολογείται σήμερα ο 52χρονος άνδρας που κατηγορείται για την αιχμαλωσία και την βάναυση σ@ξουαλική κακοποίηση και τον βιασμό της 22χρονης φοιτήτριας στο υπόγειο της Δάφνης.

Ο άνδρας που εμφανίζεται τυφλός βασάνισε σωματικά και ψυχολογικά την κοπελίτσα , με εμετικό τρόπο ισχυρίστηκε την Παρασκευή ότι ήταν με τη θέληση της

Στην δικογραφία δεν υπήρχε επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί την αναπηρία του ενώ οι ιδιοκτήτες της ημιυπόγειας γκαρσονιέρας στη Δάφνη δείχνουν να αμφισβητούν την αναπηρία του.

Αντίστοιχα και υπάλληλοι του δήμου Δάφνης-Υμηττού, διατηρούν έντονες αμφιβολίες και διερωτώνται πως κατάφερε να πάρει την πιστοποίηση ΑΜΕΑ και με τόσο υψηλό ποσοστό αναπηρίας.

Είμαι τυφλός δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα

«Είναι ένα δύστροπο άτομο, εριστικό. Έκανε τον ξερόλα, καλυπτόταν πίσω από νόμους, ότι έχει νομική προστασία», είπε στις τηλεοπτικές κάμερες η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Αναφέρει μάλιστα έναν αποκαλυπτικό διάλογο που είχε με τον ενοικιαστή της όταν του είχε πει ότι θα του κάνει έξωση.

«Επειδή είμαι τυφλός δε μπορείτε να μου κάνετε τίποτα, κανένας εισαγγελέας δε μπορεί να σας δώσει δίκιο. Δε θα βρείτε δίκιο γιατί είμαι ΑμεΑ» φέρεται σύμφωνα με την σπιτονοικοκυρά του να λέει.

Και ο σύζυγός της αποκάλυψε ότι πριν δυο μήνες είχε επίσης μια νεαρή αλλοδαπή κοπέλα που του καθάριζε και με την οποία ήθελε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

«Πριν δυο μήνες, τρεις, είχε μια κοπέλα που του καθάριζε, η οποία ήθελε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Η γυναίκα μου του λέει είσαι 52 χρονών. Πώς θα πάρεις μια κοπέλα σε αυτή την ηλικία, 22 χρονών, που είναι παιδί σου; Βρες μια γυναίκα της ηλικίας σου» μετέφερε τον διάλογο ο σπιτονοκύρης.

Τρία βαριά κακουργήματα

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμός κατ΄ εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ΄ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Το έχω ξανακάνει και με άλλη κοπέλα:

«Μου καθάρισε το σπίτι τρεις φορές και μετά έπεσε στη συζήτηση από την ίδια ότι αν ήθελα μπορούσε να μου κάνει σ@ξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό. Έτσι συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές.

Είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας, χωρίς εσώρουχα και μετά να με ερεθίζει για να αποδώσω στη σεξουαλική πράξη στην οποία προβαίναμε μαζί, πράγμα το οποίο λόγω της αναπηρίας μου ήταν δύσκολο», είπε.

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι είχε μια 10ετή σχέση η οποία όμως σταμάτησε πριν 2,5 χρόνια που ξεκίνησε το πρόβλημα της υγείας του, με την οποία όλα αυτά τα χρόνια είχαν σ@ξουαλικά φετίχ κατά τη διάρκεια του σ@ξ.

Συνήθιζε μάλιστα όπως είπε να της δένει τα χέρια πίσω από τη μέση και τα πόδια ανοιχτά και δεμένα στο προσκέφαλο του κρεβατιού, καθώς αυτή ήταν μια στάση που τον βόλευε λόγω της παχυσαρκίας του.

«Είχα βρει κι άλλη μια κοπέλα από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία, αλλά την έδιωξα, όταν μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι, το οποίο αργότερα μου το επέστρεψε γιατί την είχα βιντεοσκοπήσει», συνέχισε ο 52χρονος και πρόσθεσε:

«Η… με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα έρθει να καθαρίσει. Την έβαλα να φορέσει στολή εργασίας και καθάρισε για περίπου 2 ώρες.

Μετά κάθισε να πιούμε ένα ποτό και μου ζήτησε να πληρωθεί. Μου ζήτησε 100 ευρώ και της είπα ότι της χρωστάω μόνο 50. Εκείνη άρχισε να φωνάζει και της είπα ότι την είχα σε βίντεο που μου έκλεβε ένα δαχτυλίδι.

Με παρακάλεσε να μην κάνω καταγγελία στην αστυνομία γιατί ο πατέρας της είναι στρατιωτικός και ντρεπόταν που το είχε κάνει και ότι θα το επέστρεφε.

Της είπα ότι ο μόνος τρόπος για να πάρει 100 ευρώ θα ήταν να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά. Μετά θυμάμαι ότι μπήκαν κάποιοι αστυνομικοί στο σπίτι μου. Αν δεν μπορούσα να ερεθιστώ χρησιμοποιούσα σ@ξουαλικά βοηθήματα που είχε προμηθευτεί από το ίντερνετ».

Διαβάστε ποια η περιγραφή σοκ αστυνομικών από το κολαστήριο στη Δάφνη του 52χρονου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.