Σε τραγική κατάσταση η Ιωάννα Χατζημανωλάκη: “Εμφανίστηκε ξαφνικά στην πόρτα και…”

Ποιες οι αποκαλύψεις για την Ιωάννα Χατζημανωλάκη;

Η περιπέτεια της Ιωάννας Χατζημανωλάκη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν εδώ και 20 μέρες.

Η κα Χατζημανωλάκη βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα, όπως ανακοινώθηκε χθες από τη «Γραμμή Ζωής». Συγκεκριμένα, η 29χρονη χάθηκε το πρωί της 25/04/2017, από το σπίτι της στο Μενίδι Αττικής.

Η «Γραμμή Ζωής» μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, την 26/04/2017, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το πρωί της Δευτέρας, 15/05/2017 κλήση για την ανεύρεσή της. Η αγνοούμενη, επέστρεψε μόνη της στο σπίτι της τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, επέστρεψε ταλαιπωρημένη από την 20ήμερη περιπλάνηση και δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες για τις συνθήκες εξαφάνισής της.

Το anikolouli.gr αναφέρει πως όταν η Ιωάννα Χατζημανωλάκη εμφανίστηκε μπροστά στους συγγενείς της, που έκπληκτοι άνοιξαν την πόρτα, έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη.

Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

Ανέφερε πως έτρωγε ότι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό για να μην αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να δώσει άλλες εξηγήσεις. Η νεαρή μητέρα τριών παιδιών που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δέχεται ιατρική φροντίδα.

Διαβάστε πώς βρέθηκε η Ιωάννα Χατζημανωλάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.