Τραγωδία στην Πάτρα: Κατέρρευσε στέγαστρο στο Παλιό Λιμάνι. Πόσοι νεκροί και τραυματίες [φωτο, video]

Πόσοι νεκροί και τραυματίες από την κατάρρευση στεγάστρου στο Παλιό Λιμάνι της Πάτρας;

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα το μεσημέρι της Παρασκευής με έναν νεκρό και δύο τραυματίες ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν κατέρρευσε στέγαστρο στο παλιό λιμάνι.

Αυτή την ώρα, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με εκπαιδευμένο σκύλο ερευνούν στα συντρίμμια του στεγάστρου για άλλα άτομα που πιθανόν είναι χτυπημένα ή εγκλωβισμένα.

Αλγερινής υπηκοότητας, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που έχασε την ζωή του σήμερα το απόγευμα, μετά την κατάρρευση οροφής κτιρίου, στη χερσαία ζώνη του παλιού λιμανιού της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να φορτίσει την μπαταρία του κινητού τηλεφώνου του.

Όμως, λίγη ώρα πριν φύγει, όπως είπαν φίλοι του στους πυροσβέστες που ερευνούν τον χώρο, σημειώθηκε η κατάρρευση, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από την οροφή.

Η τραγική ειρωνεία

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι σήμερα υπεγράφη μεταξύ του Ο.Λ.ΠΑ. και της εταιρείας που ανεδείχθη μειοδότρια στο διαγωνισμό που διεξήχθη, η σύμβαση για την κατεδάφιση του στεγάστρου επιφάνειας 2.700 τ.μ., που πριν από λίγη ώρα κατέρρευσε με αποτέλεσμα ένας άνδρας να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες κατεδάφισης θα πραγματοποιούνταν εντός του επόμενου τριμήνου.



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.