Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής για 18χρονη, Πετρούπολη: “Χαροπαλεύει. Η μαχαιριά στο μάγουλο…”

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας του άτυχου κοριτσιού

Δεν χωρά ο νους την απίστευτη αγριότητα με την οποία επιτέθηκε ο 55χρονος κατά της ίδιας του της κόρης, μέσα στο σπίτι τους στην Πετρούπολη, στέλνοντας το άτυχο κορίτσι στην εντατική του «Θριάσιου» νοσοκομείου να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, ο πατέρας πριν επιχειρήσει να κάψει την 18χρονη, της είχε επιτεθεί με τα χέρια του χτυπώντας την, την είχε μαχαιρώσει και είχε επιχειρήσει να την στραγγαλίσει ενώ ταυτόχρονα της κρατούσε το στόμα κλειστό για να μην ακουστούν οι κραυγές της για βοήθεια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά, η 18χρονη, έχει ξυλοκοπηθεί άγρια.

Ο πατέρας της την έχει μαχαιρώσει δύο φορές σε μάγουλο και χέρι ενώ οι μώλωπες γύρω από το λαιμό της δείχνουν ότι επιχείρησε να την στραγγαλίσε.

Επίσης τα σημάδια που εντόπισε γύρω από το στόμα της κοπέλας, δείχνουν ότι πιθανότητα της έκλεισε το στόμα για να μην φωνάζει κατά τη διάρκεια της επίθεσής του.

Λόγω αυτών των τραυμάτων χαροπαλεύει τώρα η 18χρονη και όχι των εγκαυμάτων που προκλήθηκαν από τη φωτιά, που έβαλε ο πατέρας της στη συνέχεια. Μάλιστα σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή της κρίνεται μη αναστρέψιμη.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνουν στο ΚΑΤ και οι αστυνομικοί περιμένουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς προκειμένου να πάρουν την κατάθεσή του για τα όσα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη (30/08) στην Πετρούπολη.

Διαβάστε ποια η αιτία του μακελειού στην Πετρούπολη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.