Θρίλερ με Δώρα Ζέμπερη: Ποιες παγίδες στήνουν στο νεκροταφείο για να πιάσουν τον δολοφόνο

Ποιες παγίδες στήνουν στο νεκροταφείο για να πιάσουν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη;

Η δολοφονία της Δώρας, αποτελεί το θέμα των ημέρών. Τόσο δημοσιογραφικά αλλά και για ητν Αστυνομία. Οι άντρες του τμήματος εγκλημάτων κατα ζωής παρακολουθούν τα πάντα.

Ενημερώνονται για το παραμικρό και έχουν βάλει στοίχημα με τον χρόνο προκειμένου να βρούν και να συλλάβουν τον δολοφόνο της.

Στο παρασκήνιο τώρα του θέματος έχει ξεκινήσει μια ανευ προηγουμένου κοντρα μεταξύ δικηγόρων μελών της οικογένειας και του ιδιωτικού αστυνομικού που ανέλαβε να βοηθήσει.

Σε τέτοιο βαθμό που χθές αργά το βράδυ ο Σωκράτης Στρατής υποχρεώθηκε να δημοσιοποιήσει τις άδειες και τα πτυχία του ώς ντετέκτιβ. Τραγικό. Αντί να κάτσουν να βοηθήσουν όλοι ασχολούνται με το ποιός θα βγεί πρώτος στα κανάλια.

Στην ουσία τώρα. Ο Στρατής έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Και με μάρτυρες αλλά και με την προσωπική έρευνά του, την συλλογή στοιχείων αλλά και υπλικών απο κάμερες ασφαλείας.

Μάλιστα μαθαίνω πώς έχει στήσει παγίδες στο νεκροταφείο στον τάφο της άτυχης Δώρας καθώς θεωρει πώς αργά η γρήγορα ο Δολοφόνος θα επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος…

Για να δούμε.. θα επιβεβαιωθεί;

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.