Βόμβα από ISIS: Ποιον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή απειλεί να σκοτώσει. Φρίκη

Ποιον ποδοσφαιριστή απειλεί να σκοτώσει η ISIS;

Ο ISIS διέρρευσε φωτογραφίες στον Τύπο μέσο από την Wafa Media Foundation και στις δύο πρώτες φωτογραφίες εμφανίζεται ένας τζιχαντιστής μπροστά από τα γήπεδα που θα γίνουν οι αγώνες για το Μουντιάλ του 2018.

Η άλλη φωτογραφία δείχνει τον Λιονέλ Μέσι, με αίματα στο αριστερό του μάτι και γράφει: «Πολεμάτε ένα κράτος το οποίο δεν έχει την αποτυχία στο λεξικό του».

Η κίνηση αυτή του ISIS γίνεται με σκοπό να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να προκαλέσει κλίμα αμφιβολίας για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Και ναι μεν το Μουντιάλ της Ρωσίας δεν γίνεται σύντομα, αφού θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2018, όμως αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για τους τζιχαντιστές να αρχίζουν από νωρίς να δημιουργούν κλίμα φόβου και αναστάτωσης.

Η άλλη φωτογραφία δείχνει τους τζιχαντιστές με όπλα στα χέρια να βρίσκονται μπροστά από τα γήπεδα της Ρωσίας, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες για το Μουντιάλ 2018.

«Εχθροί του Αλάχ στη Ρωσία σας ορκίζομαι ότι η φωτιά των Μουτζαχεντίν θα σας κάψει. Απλά περιμένετε», είναι το μήνυμα του ISIS που είναι γραμμένο στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Βέβαια, από την στιγμή που οι απειλές ξεκίνησαν από νωρίς, τα μέτρα ασφαλείας, λογικά, θα είναι ακόμα πιο αυστηρά, με σκοπό να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.