Κατάθεση πατέρα για νεκρή σύζυγο και 17χρονη κόρη, Μαρκόπουλο: “Η γυναίκα μου νόμιζε ότι έχει…”

Ποια η κατάθεση σοκ του πατέρα που βρήκε νεκρές 17χρονη κόρη και σύζυγο στο Μαρκόπουλο;

Όσα συνέβαιναν στο θολωμένο μυαλό της συζύγου του, που χθες αποφάσισε να σκοτώσει την 17χρονη κόρη τους και στη συνέχεια να βάλει τέλος στη ζωή της, περιέγραψε στους αστυνομικούς ο σύζυγος της 54χρονης και πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Στην κατάθεσή τους στους αστυνομικούς, ο άτυχος άνδρας -στέλεχος μεγάλης τουριστικής εταιρείας- περιέγραψε όλα όσα οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία που σόκαρε το πανελλήνιο.

Όπως είπε στις Αρχές, η σύζυγός του – συνταξιούχος της Ολυμπιακής- αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε βαριά φαρμακευτική αγωγή.

Πίστευε πως πάσχει από ανίατη ασθένεια και σύντομα θα πεθάνει.

«Όλα είναι μάταια, εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε», του έλεγε.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η 54χρονη βρήκε τη… λύση για τα βάσανά της. Κλείδωσε τον πατέρα της 17χρονης και σύζυγό της στην υπόγεια αποθήκη.

Άρπαξε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να την αποτρέψει, όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής, αλλά δεν τα κατάφερε. Η μητέρα της την σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο άτυχος άνδρας, που άκουσε φωνές, κατάφερε να σπάσει την πόρτα και να ανέβει στο σπίτι. Οι κηλίδες αίματος επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόρους του. Και η σύζυγός του και η μοναχοκόρη τους ήταν νεκρές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.