Φόβοι για τη ζωή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου: “Δεν αντέχω. Θα πεθάνω…”. Τραγική έκκληση από τη φυλακή

Ποιοι οι φόβοι για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου;

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται το 19χρονο μοντέλο, Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ για εμπορία ναρκωτικών, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η επικοινωνία τους διήρκησε περίπου 12 με 13 λεπτά και ήταν πολύ δύσκολη επειδή η κοπέλα ξέσπαγε συνέχεια σε κλάματα.

«Δεν αντέχω στην φυλακή, θα πεθάνω», του είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου, ενδεικτικό των συνθηκών της κράτησής της σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ, είναι το γεγονός ότι η Ειρήνη μελισσαροπούλου έχει δικαίωμα μιας 10λεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας μία φορά είτε με τον δικηγόρο της, είτε με τους γονείς της.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, η 19χρονη μίλησε σήμερα και με τους γονείς της για περίπου 4 λεπτά, όπου η επικοινωνία ήταν ακόμα πιο δύσκολη αφού υπήρχε συναισθηματική φόρτιση.

Η ίδια, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δηλώνει αθώα, ενώ ανέφερε ότι το σακίδιο μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά τής παραδόθηκε από κάποιο πρόσωπο. Ωστόσο, ο δικηγόρος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο κ. Κεχαγιόγλου, μετά από όσα του είπε η κοπέλα, θεωρεί ότι παγιδεύτηκε από κάποιους. Όπως του είπε η ίδια, πριν γίνει η σύλληψη στο αεροδρόμιο η 19χρονη επρόκειτο να παραμείνει στο Χονγκ Κονγκ για μια εβδομάδα περίπου.

Στο μεταξύ, οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και με την συμμετοχή της Ίντερπολ.

Παράλληλα, ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει και τα τελευταία ηχητικά μηνύματα της 19χρονης πριν συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.