Αυτός είναι ο πρόεδρος της κεντροαριστεράς: Ποιον βγάζουν νικητή τα στοιχήματα

Ποιον «βλέπουν» οι στοιχηματζήδες ως επόμενο πρόεδρο της κεντροαριστεράς;

Όσο πλησιάζει η ημέρα των κρίσιμων εκλογών στην Κεντροαριστερά και με το πολιτικό θερμόμετρο να χτυπά καθημερινά «κόκκινο» από δηλώσεις, σχόλια και απόψεις των υποψηφίων, στοιχηματικά sites δίνουν ήδη τα φαβορί της εκλογικής κούρσας, με τα στοιχεία για τις αποδόσεις να παρουσιάζουν τρομερό ενδιαφέρον.

Στο novibet.gr, η Φώφη Γεννηματά έρχεται πρώτη με απόδοση 1,90, δεύτερος ο Ν. Ανδρουλάκης, τρίτος ο Γ. Καμίνης με απόδοση 4.00 και τέταρτος ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη συγκεκριμένη λίστα απουσιάζουν υποψήφιοι αλλά περιλαμβάνεται ο Γιώργος Παπανδρέου με απόδοση 101.00 και «Οποιοσδήποτε άλλος Παπανδρέου» με απόδοση 151.00.

Στο magicbet.gr, πρώτη έρχεται πάλι η Φώφη και μετά ακολουθούν Νίκος Ανδρουλάκης, Καμίνης και Γιάννης Μανιάτης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάννης Ραγκούσης είναι αρκετά αουτσάιντερ, αλλά φυσικά όχι τόσο αουτσάιντερ όσο ο Πόντας και ο Τζιώτης που εδώ μπορείτε να τους επιλέξτε απλά πατώντας στο πεδίο «Άλλος» με απόδοση 51,00.

Στο Betshop.gr, η εικόνα είναι λίγο-πολύ η ίδια, με τη Φώφη πρώτη. Η συνέχεια δίνει δεύτερο τον Ανδρουλάκη, τρίτο τον Καμίνη, τέταρτο τον Μανιάτη, πέμπτο τον Θεοδωράκη, έκτο τον Ραγκούση και σχεδόν εκτός εικόνας τον Πόντα και τον Τζιώτη.

Τέλος, στο stoiximan.gr, πρώτη παρουσιάζεται ξανά η Φώφη Γεννηματά και ακολουθούν Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Καμίνης και Σταύρος Θεοδωράκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.