Βιβλική καταστροφή στη Μάνδρα: Πλημμύρισαν σπίτια, χάθηκαν αυτοκίνητα. Πόσοι νεκροί

Πόσοι νεκροί από τις μεγάλες καταστροφές στη Μάνδρα;

Μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί, έως αυτή την ώρα στη Μάνδρα Αττικής, όπου έχει μεταφερθεί το σοβαρό πρόβλημα, μετά τη Νέα Πέραμο και την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων από την καταρρακτώδη βροχή.

Την κατάσταση που επικρατεί δείχνουν οι εικόνες από το drone.

Τα ορμητικά νερά που κατεβαίνουν από το βουνό έχουν κόψει δρόμους, γκρέμισαν μάντρες σπιτιών, παρέσυραν αυτοκίνητα και έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα, ενώ τα νερά έχουν φτάσει σε πολύ μεγάλο ύψος, παρασύροντας ό,τι βρίσκεται στο διάβα τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν άτομα που έχουν παγιδευτεί στα σπίτια τους.

Ολόκληρη η περιοχή έχει καλυφθεί από φερτά υλικά που έχουν κατέβει από το βουνό, κάτι που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική που έχει δεχθεί, έως τώρα, περισσότερες από 160 κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων στις περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και των Μεγάρων.

Τραγωδία σημειώθηκε στη Μάνδρα καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τη σφοδρή κακοκαιρία που εκδηλώθηκε στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Την είδηση επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και μία τραυματισμένη γυναίκα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 75-80 ετών που εντοπίστηκε νεκρή στην οδό Κοροπούλη.

Στους επτά έχει ανέλθει ο αριθμός των νεκρών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, από τη σφοδρή κακοκαιρία στη Μάνδρα Αττικής ενώ υπάρχουν και αγνοούμενοι που ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα της κακοκαιρίας ή έχουν καταφύγει κάπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί στο υπόγειο διαμέρισμά της στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε ενώ ο νεκρός βρέθηκε κι ένας ηλικιωμένος άνδρας στο σπίτι του, που είχε πλημμυρίσει, στην οδό Αγαμέμνονος.

Επίσης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική,ένας άνδρας,περίπου 65 ετών, βρέθηκε νεκρός σε προαύλιο χώρο, στην οδό Λεωνίδα Στάμου. Λίγο αργότερα, νεκρός βρέθηκε κι ένας τρίτος άνδρας στο 3ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Μάνδρας – Θηβών.

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, μια ακόμη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε εξωτερικό χώρο στην οδό Αίαντος στη Μάνδρα.

Δύο γυναίκες και ένας οδηγός βυτιοφόρου διακομίστηκαν, το πρωί της Τετάρτης στο Θριάσειο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες που διαμένουν στη Μάνδρα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με υποθερμία, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε από το όχημα, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο 6ο χλμ της Θηβών – Βιλίων και επίσης διακομίστηκε στο Θριάσιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.