Θρίλερ με 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου, Κάλυμνο: Τι απαγόρευσαν στους γονείς. Τι ψάχνουν οι Αρχές

Τι απαγόρευσε στους γονείς του νεκρού Νίκου Χατζηπαύλου από την Κάλυμνο ο εισαγγελέας;

Πολλά τα ερωτηματικά για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου ο οποίος έχασε τη ζωή του μυστηριωδώς στην Κάλυμνο αναζητούν οι Αρχές, κάνοντας μέχρι και αναρρίχηση στον βράχο από τον οποίο φέρεται να έπεσε το θύμα.

Ο εισαγγελέας της Κω απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου για ορισμό πραγματογνώμονα-ιατροδικαστή με το αιτιολογικό ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει το στοιχείο του κακουργήματος, από τη στιγμή που ο ιατροδικαστής Ρόδου που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή απεφάνθη πως πρόκειται για ατύχημα.

Ας δεχτούμε σύμφωνα με την άποψη του ιατροδικαστή, ότι το ατύχημα έγινε στο σημείο στο οποίο ήταν ο Νικόλας και εξέπνευσε την Πέμπτη, από την Πέμπτη έως το Σάββατο το μεσημέρι ήταν εκεί και κάποια στιγμή έκανε μια ελεύθερη πτώση που κατά την αστυνομία και έχοντας μετρήσει το ύψος, μιλάνε για έναν κατακόρυφο γκρεμό ύψους 70 μέτρων.

Το ερώτημα είναι γιατί δεν υπάρχει κανένα κάταγμα; Το παιδί Νίκος Χατζηπαύλου δεν έχει το παραμικρό κάταγμα ούτε στα χέρια, ούτε στο πόδι ούτε στο κεφάλι.

Η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του νεαρού φοιτητή βρίσκεται στο τελικό της στάδιο με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής να αναμένει τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων και το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα δείξουν αν υπάρχει ξένο DNA στο σώμα του φοιτητή, αλλά και αν το δικό του γενετικό υλικό υπάρχει στα βράχια στα οποία χτύπησε και από όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος.

Η βροχή που έπεσε λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου «ξέπλυνε» το αίμα από τα βράχια, αφήνοντας μόνο κάποιες κηλίδες, η «διαδρομή» των οποίων δείχνει τα σημεία στα οποία σύρθηκε το σώμα του μετά τον τραυματισμό του και στα οποία βρέθηκαν η μπλούζα και το παπούτσι του.

Με τη βοήθεια έμπειρων αναρριχητών οι αστυνομικοί επιχειρούν να εντοπίσουν το αρχικό σημείο τραυματισμού, προσπάθεια εξαιρετικά δύσκολη λόγω του δύσβατου και επικίνδυνου σημείου.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ρόδου, ο θάνατος του νεαρού φοιτητή οφείλεται σε κακώσεις πλήρως συμβατές όχι με εγκληματική ενέργεια αλλά με πτώση σε βράχο και όχι από μεγάλο ύψος.

Η οικογένεια του θύματος πάντως έχει ζητήσει από τον έμπειρο ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη να αναλάβει την υπόθεση ως τεχνικός σύμβουλος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.