Πόλεμος Μαρέβα-Ντόρα Μπακογιάννη μετά το “σουτ” Μητσοτάκη. Τι λένε οι… κακές γλώσσες

Ποιο το χτύπημα της Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ντόρα μετά την απόφαση του Κυριάκου να την αφήσει εκτός ΝΔ;

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η συνέντευξη του Μητσοτάκη στην Καθημερινή με την οποία ανακοίνωσε ότι η Ντόρα δεν πρόκειται να αναλάβει κανέναν υπουργικό θώκο σε περίπτωση που ίδιος γίνει πρωθυπουργός.

Η πρώτη ανάγνωση φυσικά είναι ότι με αυτό το άχαρο κόλπο ο Μητσοτάκης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τα ιστορικά στελέχη της παράταξης βάζοντας ως προμετωπίδα την αδελφή του.

Ενώ πραγματικός του στόχος είναι ο Κώστας Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κι άλλοι.

Υπάρχει όμως και η άλλη ανάγνωση που γίνεται από γνωστές του παρασκηνίου της οικογένειας. Και αυτή δεν είναι άσχετη με την άμεση παρέμβαση της Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία με εξώδικο διέψευσε ότι είχε την οποιαδήποτε σχέση με τον Τζον Σφακιανάκη που φαίνεται να εμπλέκεται σε σοβαρή και εξαιρετικά επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα υπόθεση.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πηγές, η ανακοίνωση του Μητσοτάκη ήταν υπαγορευμένη και απαίτηση της συζύγου του! Η οποία ως γνωστόν δεν τρέφει τις καλύτερες σχέσεις με την Ντόρα.

Κάποιες κακές γλώσσες λένε λοιπόν ότι υπάρχει περίπτωση οι περίεργες παρεμβάσεις της Ντόρας τον Σεπτέμβρη του 2017, όπου προανήγγειλε πρόωρες εκλογές, να μην είναι άσχετες με τους σκοτεινούς κύκλους που την ίδια στιγμή διαβεβαίωναν τους Σαουδάραβες ότι με μία επόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα έπαιρναν το πολεμικό υλικό πολύ φθηνότερα από ότι τους το πούλαγε ο Καμμένος.

Οι ίδιες πηγές λοιπόν λένε ότι το χτύπημα της Μαρέβα στην τώρα ενδέχεται να είναι διπλό. Από τη μία η Μαρέβα ξεκαθαρίζει έγκαιρα την θέση της, ενώ η Ντόρα τηρεί σιγήν ιχθύος για το θέμα και τις περίεργες δηλώσεις της. Όλα αυτά φυσικά θα αποδειχθούν σύντομα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.