Δύσκολες ώρες για τον Νεκτάριο Σφυράκη

Ποιες οι δύσκολες ώρες του Νεκτάριου Σφυράκη;

Είναι γεγονός πως αυτές οι μέρες για τα περισσότερα σπίτια είναι μέρες χαράς.

Είναι μέρες που όλη η οικογένεια μαζεύετε στο σπίτι αφήνοντας τα όποια προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουν στην άκρη.

Όμως πάντα τέτοιες μέρες για κάποιους είναι ημέρες θλίψης και η «επιβαλλόμενη» χαρά γίνεται αλάτι στην πληγή.

Για τον γνωστό τραγουδιστή Νεκτάριο Σφυράκη αυτά τα Χριστούγεννα θα έχουν μια πικρή και θλιβερή ανάμνηση. Ο ίδιος περνά ένα οικογενειακό δράμα αφού έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος του ξάδελφος.

Μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα κείμενο με το οποίο τον αποχαιρετά. Του στοίχισε πολύ. Προτρέπει τους διαδικτυακούς του φίλους να δώσουν αγάπη τώρα που έχουν τους αγαπημένους του ανθρώπους δίπλα του πριν να είναι ήδη αργά. Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του: «Μιχάλης Σφυράκης του Γεωργίου και της Μαρίας.

Ξάδερφος αγαπημένος. Αγάπησε τη ζωή, τη φύση, τα βουνά, τη γυναίκα του τα παιδιά του, τους γονείς του, την αδερφή του, τους συγγενείς του, τα πουλιά, τα σκυλιά του, τους φίλους του, τους ανθρώπους, τα αμπέλια, τις ελιές… ότι είχε ψυχή.

Έδωσε αγάπη με έναν τρόπο γνήσιο χωρίς τσιγκουνιά. Έζησε με τρόπο τίμιο, ειρηνικό, αρσενικό, κρητικό. Έφυγε χτες, πολύ νέος, μετά από μια πολύ γρήγορη και αιφνίδια συναλλαγή με την γνωστή ασθένεια. Δεν θέλω like…λυπημένες φατσούλες και άλλα τέτοια.

Πάρτε μια αγκαλιά τον σύντροφό σας, τον φίλο σας, τους γονείς σας, τα παιδιά σας δυνατή. Ζητήστε συγνώμη αν έγινε κάποιο λάθος… δώστε αγάπη ΤΩΡΑ …και καλή πρωτοχρονιά. Καλή ξεκούραση καλέ μου Μιχάλη. Σου αξίζει».

Ο Μιχάλης ήταν 60 ετών και έφυγε μεσα σε 30 ημέρες απο καρκίνο… Καλό ταξίδι

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.