Τρόμος στα σούπερ μάρκετ της χώρας: Τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες

Τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στα σούπερ μάρκετ της χώρας;

Συναγερμός σήμανε στις αρχές τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά από επιθέσεις αγνώστων σε υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Ομάδα νεαρών προκάλεσε ζημιές στα υποκαταστήματα της Ηλιούπολης, των Πατησίων, της Νέας Σμύρνης, του Αγίου Δημητρίου, του Ζωγράφου, των Πετραλώνων και της Κυψέλης.

Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από τη 1.30 έως τις 2.10 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι κάτοικοι των εν λόγω περιοχών έζησαν στιγμές τρόμου, καθώς μετά τις επιθέσεις ξεσηκώθηκαν και βγήκαν ανάστατοι στους δρόμους.

Η αστυνομία κλήθηκε εγκαίρως στα σημεία, ωστόσο, δεν πρόλαβαν να εντοπίσουν τους δράστες.

Η αιτία των επιθέσεων παραμένει άγνωστοι, ενώ υπάρχουν και φόβοι για νέες επιθέσεις από Τρίτη, που επανέρχεται το καθιερωμένο ωράριο.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Σημειώνεται πως οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.