Απόστολος Μαντής: Τι δουλειά κάνει ο σύζυγος Κωνσταντοπούλου. Η γνωριμία και η… πεθερά της Ζωής

Ποιος είναι ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Απόστολος Μάντης;

O Απόστολος Μάντης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου,σαν ζευγάρι δεν είχαν απασχολήσει πότε τα Μέσα με την προσωπική του ζωή και σχεδόν κανείς, πέραν του στενού συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, δεν ήξερε για τη σχέση αυτή μέχρι το γάμο τους.

Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση που απέστειλαν σε συγγενείς και αγαπημένους, η σχέση της με τον σύζυγό της μετρούσε ήδη δέκα χρόνια και ξεκίνησε στον τόπο από τον οποίο κατάγεται ο γαμπρός και επέλεξαν για τον γάμο τους.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα Λουτρά Αιδηψού εκεί όπου περνούσε τα καλοκαίρια εδώ και πολλά χρόνια, ουσιαστικά από την παιδική της ηλικία.

Από τη γραφική αυτή κωμόπολη κατάγεται η μητέρα της, η κυρία Λίνα Αλεξίου, ενώ ο παππούς της Γιάννης διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Αιδηψού πριν από τη χούντα.

Η γνωριμία του ζευγαριού

Ήταν Πάσχα του 2004, η Ελλάδα βρισκόταν σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων και Euro, στο ποδόσφαιρο, όταν ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε στα Λουτρά Αιδηψού.

Η 28χρονη τότε Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρισκόταν στο εξοχικό της μητέρας της κυρίας Λίνας Αλεξίου, στην Αιδηψό, για τις γιορτινές ημέρες.

Στο ίδιο χωριό βρισκόταν και ο Απόστολος Μαντής, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αιδηψό.

Μάλιστα προς τιμήν του το στενάκι όπου βρίσκεται το πατρικό της οικογένειας έχει πάρει το όνομά του (οδός Ιωάννη Αλεξίου).

Το πλούσιο βιογραφικό της κυρίας Κωνσταντοπούλου είναι γνωστό στους περισσότερους ενώ ελάχιστοι γνωρίζουν τον γαμπρό.

Ο κ. Απόστολος Μαντής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αιδηψό.

Από μικρή ηλικία δέθηκε με τη μητέρα του η οποία έπαιζε και το ρόλο του πατέρα μιας και ο κ. Βαγγέλης Μαντής έλειπε αφού ήταν ναυτικός, επάγγελμα που ακολούθησε και ο Απόστολος ο οποίος τελειώνοντας το Λύκειο έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στη σχολή Εμποροπλοιάρχων.

Μετά την απόφοίτησή του ξεκίνησε να εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία που ανήκε στον όμιλο που είχε δημιουργήσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Εταιρεία στην οποία είχε εργαστεί και ο πατέρας του. Μετά έφυγε από εκεί για να εργαστεί σε άλλη μεγάλη ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία.

Χαμηλών τόνων και οι δύο δεν είχαν δώσει την παραμικρή αφορμή για σχόλια και συζητήσεις. Δείχνουν να ταιριάζουν πάντως, ενώ είναι και της ίδιας περίπου ηλικίας.

Κουμπάροι του ευτυχισμένου ζευγαριού είναι οι φίλοι τους Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας.

ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΑ

Είναι ενδιαφέρον ότι όχι μόνο δεν μοιάζει να είναι ο μάρτυρας που πολλοί φαντάζονταν αλλά ότι είναι σκληρό καρύδι και για έναν άλλο λόγο.

Το facebook του μας αποκάλυψε την αγάπη του για την χέβι μέταλ -μοιράζεται βίντεο των Iron Maiden, φωτογραφίες του Όζι κλπ, αλλά και για τα ζόμπι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.