Ανατροπή για Δώρα Ζέμπερη: Όλα ψέμματα στην απολογία του 58χρονου. Εξελίξεις

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη;

Ανατρέπονται τα δεδομένα στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα από το Nassosblog.gr:

Η αθέατη πλευρά της στυγνής δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη με 14 μαχαιριές για ένα κινητό τηλέφωνο και 5 ευρώ μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών θα κέντριζε το ενδιαφέρον ακόμα και της Αγκάθα Κρίστι .

Οι νέες εξελίξεις για τη διαλεύκανση του μυστηρίου είναι ότι σύντομα θα κατατεθεί αίτημα αναπαράστασης για να εξακριβωθεί ο ακριβής τρόπος τέλεσης του στυγερού εγκλήματος και τα πραγματικά αίτια του.

Υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις για το αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου ότι μπήκε και βγήκε από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών μέσω αυστηρά φυλασσόμενου σημείου δίπλα στις ηλεκτροφόρες γραμμές του σιδηρόδρομου.

Δηλαδή ο 58χρονος προσπαθεί να μας πείσει ότι διαθέτει τη φυσική κατάσταση να πηδήξει πάνω από δυο ψηλούς φράχτες -έναν του Ηλεκτρικού και έναν του νεκροταφείου- για την είσοδο και την έξοδο του μετά το φόνο της εφοριακού…

Ο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν-Σοροπίδης έπεσε και σε άλλες αντιφάσεις κατά την κατάθεση του αφού φέρεται να ανέφερε ότι τακτικά μπαινόβγαινε σαν …κύριος από την κεντρική είσοδο του Β’ Νεκροταφείου Αθηνών όπως και άλλοι χρήστες ναρκωτικών που έκλεβαν σκεύη, τιμαλφή και τσάντες επισκεπτών στο κοιμητήριο επί της Λεωφ. Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Adiakritos ο δολοφόνος αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό της δικαστικής έρευνας ενώ οργιάζουν οι φήμες ότι τη μοιραία μέρα ακολουθούσε την άτυχη 32χρονη και την προσπέρασε -όταν εκείνη σταμάτησε για να αγοράσει λουλούδια- με σκοπό να της στήσει καρτέρι στο σημείο του εγκλήματος.

Ο κατηγορούμενος προσπαθεί να περιγράψει στις καταθέσεις του ότι ήταν ένα τυχαίο περιστατικό και απόρροια συμπλοκής ενός χρήστη ναρκωτικών μ’ένα άγνωστο για εκείνον πρόσωπο που αντιστάθηκε στη ληστεία.

Επίσης επιδιώκει να «ξεφορτωθεί» την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και να πέσει στα …μαλακά ισχυριζόμενος ότι η άγρια δολοφονημένη κοπέλα θα ζούσε και δεν θα υπέκυπτε στα τραύματα της αν της πρόσφεραν έγκαιρα τις πρώτες βοήθειες ή την μετέφεραν άμεσα σε νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.