Σοκ με διπλή αυτοκτονία, Κεφαλονιά: Τι είχαν χαράξει στο κορμί 30χρονης. Τι απίστευτο βρήκαν οι Αρχές

Ποια τα απίστευτα αποτελέσματα των Αρχών από τη διπλή αυτοκτονία στην Κεφαλονιά;

Το ενδεχόμενο οι αυτοκτονίες των δυο τουριστών, ενός Γερμανού και μιας Βουλγάρας που βρέθηκαν νεκροί στις 31 Δεκεμβρίου στην Κεφαλονιά, να είναι αποτέλεσμα σατανιστικών τελετών εξετάζουν οι Αρχές.

Αυτό το πρώτο συμπέρασμα βγήκε από το ότι στον χώρο και δίπλα στα πτώματα (30-35 ετών αμφότεροι) βρέθηκαν πεντάλφες και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα.

Η γυναίκα βρέθηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος που είχε ενοικιαστεί μέσω διαδικτύου. Η ίδια έφερε τραύματα και χαρακιές στα χέρια, ενώ δίπλα της βρέθηκε και μια φαλτσέτα.

Ο άνδρας, Γερμανικής υπηκοότητας, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού, έχοντας καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του, ενώ είχε κόψει επίσης τις φλέβες του.

Τι δήλωσε ιατροδικαστής

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, στην ιστοσελίδα inkefalonia «ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού, ενώ η κοπέλα στον καναπέ στο σαλόνι.

Από τα πρώτα ευρήματα βλέπουμε ότι υπάρχουν στοιχεία ταυτόχρονου αυτοτραυματισμού με μαχαίρι και φαλτσέτα και στους δύο. Ο θάνατός τους, προσδιορίζεται κατά προσέγγιση πριν από 36 ώρες, δηλαδή τις βραδινές ώρες του Σαββάτου».

Συμπλήρωσε επίσης ότι «έχουν και οι δύο τραύματα στα χέρια και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να αυτοτραυματίζονται ταυτόχρονα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ εγκληματικής ενέργειας».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.