Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ: Ποιος ο νέος διορισμός Μητσοτάκη που δείχνει την έξοδο Σαμαρά-Γεωργιάδη

Τι δείχνει για Σαμαρά – Γεωργιάδη ο διορισμός του Κυριάκου Μπουλινάκη στην θέση του Γραμματέα με εντολή Μητσοτάκη;

Με απόφασή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε αλλαγές στη στελέχωση της γραμματείας Οργανωτικού του κόμματός του.

Συγκεκριμένα ορίζονται:

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ο κ. Γούλας Κωνσταντίνος σε αντικατάσταση του κ. Παπαφιλίππου Θεόδωρου.

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στους Τομείς Επικοινωνίας & Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ο κ. Μπουλινάκης Κυριάκος.

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στους τομείς Κινητοποίησης και Εθελοντών ο κ. Κουτσογιαννάκης Εμμανουήλ.

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Συντονισμού και Εκλογικής Ετοιμότητας ο κ. Παπαφιλίππου Θεόδωρος σε αντικατάσταση του κ. Σταθόπουλου Ευστάθιου

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ο κ. Δαρδαμάνης Ιωάννης σε αντικατάσταση του κ. Γούλα Κωνσταντίνου.

Ένα από τα πλέον ικανά στελέχη της παράταξης, τον Κυριάκο Μπουλινάκη επέλεξε για μια άκρως νευραλγική θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συγκυρία της απόφασης δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς ο προερχόμενος από την ελεύθερη οικονομία με περγαμηνές, κ. Μπουλινάκης, δεν είχε διστάσει να συγκρουστεί λυσσαλέα με τον Αντώνη Σαμάρα χαρακτηρίζοντας τον «προδότη», όπως και με τον Γεωργιάδη.

Δείτε τα ποστ του κ. Μπουλινάκη στο facebook για Σαμαρά – Γεωργιάδη:



Στο έγγραφο φαίνεται ξεκάθαρα η απόφαση – υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη – σύμφωνα με την οποία, ο Κυριάκος Μπουλινάκης διορίζεται αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ και μάλιστα σε θέματα επικοινωνίας και κοινωνικών δικτύων. Μία θέση ισχύος και ευθύνης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.