Μπαλατσινού – Κικίλιας: Γιατί χώρισαν. Παιδιά, δηλώσεις, τρίτο πρόσωπο

Γιατί χώρισαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση οτι Μπαλατσινού – Κικίλιας χώρισαν, ενώ όλα έδειχναν οτι πηγαίνουν προς γάμο.

Τι έφερε σύννεφα και γιατί χώρισαν Μπαλατσινού – Κικίλιας;

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του πρώην υπουργού Βασίλη Κικίλια με την παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο Τζένη Μπαλατσινού, σύμφωνα με το protothema.gr. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω κοινών γνωστών τον Απρίλιο του 2017 και η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Πάτμο να βαδίζει χέρι-χέρι.

Μπαλατσινού – Κικίλιας αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Στησιχόρου. Μαζί τους έμενε και ο μικρός γιος της Τζένης και του Πέτρου Κωστόπουλου, Μάξιμος.

Στο μετάξυ έκαναν και κάποιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς να προσπαθούν να κρύψουν από τα φώτα της δημοσιότητας ότι ήταν μαζί και μάλιστα πως ήταν και ευτυχισμένοι.

Ωστόσο, τώρα, Μπαλατσινού – Κικίλιας αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που διακινείται, ο Κικίλιας ενημέρωσε γραπτώς την Ελληνική Αστυνομία για την αλλαγή της διεύθυνσης παραμονής του, κίνηση που σηματοδοτεί και το τέλος της σχέσης τους. Ο κ. Κικίλιας, σύμφωνα με το έγγραφο που κατέθεσε στην Αστυνομία, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι.

Γιατί χώρισαν Μπαλατσινού – Κικίλιας

Οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο και σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζένη Μπαλατσινού έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να μην δημοσιοποιηθούν πράγματα. Η αλήθεια είναι οτι δεν φαίνεται να υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μπαλατσινού-Κικίλια και δεν είναι αυτός ο λόγος του χωρισμού.

Σε πρώτη φάση, το βαρύ πρόγραμμα τόσο του βουλευτή όσο και της Τζένης δεν τους άφηνε να περνούν χρόνο μαζί και έτσι η σχέση τους άρχισε να φθείρεται.

Αυτό όμως που προβλημάτισε ιδιαίτερα τη Τζένη είναι το γεγονός οτι η δημοσιότητα που λάμβανε η σχέση της με τον Κικίλια είχε αρχίσει να πλήττει τα παιδιά της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το πρόσφατο περιστατικό στο κολυμβητήριο, το οποίο αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος, και το οποίο πραγματικά έβγαλε τη Τζένη εκτός εαυτού.

Ο χρόνος θα δείξει πού θα οδηγηθεί η σχέση Μπαλατσινού – Κικίλια, πάντως το σίγουρο είναι οτι και οι δύο ελπίζουν σε πιο ήρεμες μέρες από εδώ και πέρα.

Διαβάστε το περιστατικό στο κολυμβητήριο με Κωστόπουλο – Μπαλατσινού και πώς έγινε γνωστό οτι χώρισαν Μπαλατσινού – Κικίλιας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.