#SurvivorGR spoiler: Ποιοι κερδίζουν ασυλία, ποιοι τρεις υποψήφιοι. Μεγάλη έκπληξη φαβορί

Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία και ποιοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση στο survivor;

Η ομάδα που θα χάσει θα πάει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας όπου θα ανακοινωθεί από τον παρουσιαστή του survivor ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της εβδομάδας ο οποίος θα πάρει το πρώτο κολιέ, ενώ το δεύτερο θα πάει σε αυτόν που θα κερδίσει το αγώνισμα.

Εν συνεχεία θα γίνει το συμβούλιο του νησιού με τους ηττημένους να ψηφίζουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση, ενώ οι παίκτες με τις ατομικές ασυλίες θα δώσουν ακόμη δυο ονόματα για να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφίων.

Η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού θα διαρκέσει 60 λεπτά και ο παίκτης με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με το spoiler, η ομάδα που θα κερδίσει τον σημερινό αγώνα ασυλίας μετά από αρκετό καιρό είναι οι Διάσημοι οι οποίοι δε θα περάσουν από την ψυχοφθόρα διαδικασία του Συμβουλίου του Νησιού.

Από την άλλη, οι Μαχητές θα βρεθούν σε δύσκολη θέση μετά από αρκετό καιρό και οι μέχρι τώρα διαρροές δίνουν για υποψήφιους ως αποχώρηση τους: Φελίσια Λαπάτη, Μαρία Πανταζή και Ροδάνθη Καπαρού.

Έκπληξη αποτελεί η αποχώρηση του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου, ο οποιός αποχώρησε απο το survivor για ιατρικούς λόγους καθώς ταλαιπωρήθηκε απο έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Διαβάστε για το φλερτ που έχει αρχίσει να εξελίσσεται στο survivor.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.