Αποκάλυψη βόμβα Dr@g Queen για Νίκο Καρανίκα: «Τον γουστάρω, δεν του αρέσουν τα…» [φωτο]

Τι αποκάλυψε η Τάνια Κέλλυ για τον Νίκο Καρανίκα;

Η drag queen Τάνια Κέλλυ δηλώνει καψούρα με τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα.

Πρόκειται για την dr@g queen με την οποία έβγαλε selfie και εν συνεχεία ανάρτησε στο Facebook, ο Νίκος Καρανίκας.

Η Τάνια Κέλλυ, με αφορμή αυτή τη φωτογραφία, δήλωσε στην Espresso: «Τον γουστάρω. Αν δεν τον γούσταρα, δεν θα κάναμε παρέα και δεν θα βγάζαμε φωτογραφίες. Δεν με ενδιαφέρει τι επαγγέλεται».

Μιλώντας για τη γνωριμία τους περιγράφει τι συνέβη ένα βράδυ στις Κούκλες, το γνωστό μαγαζί με τα dr@g show στη Συγγρού.

«Είχε έρθει στις Κούκλες όπου κάνω σόου και μιλούσαμε χωρίς να ξέρω ποιος είναι.

Μετά βγάλαμε φωτογραφίες κι έμαθα την ταυτότητά του την επόμενη ημέρα από τα blogs. Συνεχίσαμε να μιλάμε μέσω Facebook όπου είμαστε φίλοι» δηλώνει η dr@g queen.

Όσον αφορά τις συνήθειες του Νίκου Καρανίκα σύμφωνα με την Τάνια Κέλλυ «δεν του αρέσουν τα πολυσύχναστα μέρη για καφέ και φαγητό και επειδή είναι πολύ εργατικός και δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν είναι εύκολο να συναντιόμαστε συχνά.

Όποτε όμως οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, βγαίνουμε και μου δίνει συμβουλές πριν καν του το ζητήσω.

00000000000000003663Με προτρέπει να κάνω πράγματα για μένα κι αυτό μου αρέσει πολύ, γιατί ακουμπάει την ψυχή μου. Δεν είναι άνθρωπος που κοιτάζει την εμφάνιση αλλά την ποιότητα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Καρανίκας λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου από τα 15 είχε περάσει ένα ευχάριστο βράδυ στο μαγαζί «Κούκλες» στο Κουκάκι.




ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.