Αθηνά Χρυσαντίδου, Power of Love: Το ανορθόγραφο ποστ και η φωτογραφία που θέλει να κάψει. Αίσχος

Ποια φωτογραφία θέλει να κάψει η Αθηνά Χρυσαντίδου από το Power of love;

Μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς από το Power Of Lοve για να ζήσει τον έρωτα της με τον Δώρο Παναγίδη δίχως περιορισμούς και εκτός κανόνων, ωστόσο θα συνεχίσει να μας απασχολεί!

Όσο ήταν μέσα στο ριάλιτι η Αθηνά Χρυσαντίδου μας έκανε πραγματικά να ξεχάσουμε τα ελληνικά που ξέρουμε αφού σχεδόν σε κάθε επεισόδιο «πέταγε» κι από ένα μαργαριτάρι!

Τώρα, η Αθηνά Χρυσαντίδου μπορεί να μην έχει βήμα από την οθόνη αλλά έχει από τα social media! Τι εννοούμε με αυτό;

Δείτε το ανορθόγραφο ποστ στο Instagram:

Ποια φωτογραφία θέλει να κάψει η Αθηνά Χρυσαντίδου;

Πόσο είναι; 19; Κι εγώ μόλις τελείωσα το Λύκειο. Εντάξει. Κάποια πράγματα είναι εξόφθαλμα. Και αναρωτιέμαι πώς αυτό το κορίτσι με την μεγάλη “εμπειρία” απο τραγουδιστές, τηλεοπτικές συμμετοχές και καλλιστεία για μοντέλα τσέπης, προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι στην μετ-εφηβεία… ενώ οι περισσότεροι συμμαθητές της έχουν ξεχάσει το πότε πήγαν φαντάροι. Είναι 34 και μην τρώτε παραμύθι.

Αυτη δε η εικόνα που βρήκαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας είναι πριν από δυο, πάμε πλεόν στα τρία χρόνια πίσω. Η 16χρονη τότε-και καλά- Αθηνά Χρυσαντίδου δείχνει να έχει πρόωρη γήρανση…

Εντάξει. Το ξέρω ότι θέλει να κάψει την φωτογραφία αλλά ας κόψει το παραμύθι. Θα καεί στο τέλος… αν και μεταξύ μας … έχει καεί ήδη.

Δείτε τη φωτογραφία της Αθηνάς Χρυσαντίδου από το Power of love:

Δείτε την φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ που έχει προκαλέσει παγκόσμιο χαμό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.