Θρίλερ με δολοφονία 41χρονης, Σχιστό: Ποιος ο απίστευτος λόγος που 53χρονος την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

Ποιος ο λόγος που 53χρονος δολοφόνησε 41χρονη στο Σχιστό;

Ένα προσβλητικό σχόλιο σ@ξουαλικού περιεχομένου φαίνεται ότι ήταν η αφορμή για τον 53χρονο να χτυπήσει μέχρι θανάτου την 41χρονη γυναίκα στο Σχιστό του Πειραιά. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως η υπόθεση δολοφονίας εμπεριέχει στοιχεία θρίλερ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά τα έχασαν όταν άκουσαν τον 53χρονο, που ζούσε μαζεύοντας και πουλώντας κουτιά αλουμινίου στο Σχιστό, να τους εξιστορεί τι συνέβη μέσα στο τροχόσπιτο του και λεπτομέρειες από τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος δολοφόνος σπό το Σχιστό ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι «είχε ξαναβρεθεί σ@ξουαλικά με την 41χρονη και μάλιστα πριν από λίγες μέρες τον είχε παρουσιάσει σε συγγενείς της σαν τον αρραβωνιαστικό της».

Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Σχιστό και ο 53χρονος αμέσως μετά κοιμήθηκε έχοντας διπλά του την άτυχη γυναίκα η οποία είχε ξυλοκοπηθεί άγρια.

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής, καθώς ήταν σε εξέλιξη το παζάρι στο Σχιστό, ο 53χρονος πήγε να πάρει φαγητό από συσσίτια του Πειραιά όπως συνήθιζε και αργότερα επέστρεψε.

Όταν έφυγαν οι μικροπωλητές, έβγαλε το άψυχο σώμα της γυναίκας έξω από το τροχόσπιτο στο Σχιστό και την έθαψε, ρίχνοντας πάνω στο σώμα της κάποια κλαδιά.

Μια πληροφορία που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά, τους οδήγησε στο τροχόσπιτο και ο 53χρονος λίγο αργότερα τους υπέδειξε το σημείο όπου την είχε θάψει αφού είχε γίνει η δολοφονία.

Διαβάστε ποια η 19χρονη που δολοφόνησε βρέφος στην Πετρούπολη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.