Eurovision 2018 Ελένη Φουρέιρα: Ανατρέπει όλα τα προγνωστικά μετά την δεύτερη πρόβα. Ποια θέση της δίνουν [video]

Ποια θέση δίνουν τα προγνωστικά στην Ελένη Φουρέιρα για την Eurovision 2018;

Η ενέργεια και το πάθος που εκδηλώνει η Φουρέιρα πάνω στη σκηνή δεν περνούν απαρατήρητα στου δημοσιογράφους στο press room. Όλοι ποντάρουν σε περαιτέρω άνοδο της Κύπρου στα προγνωστικά μετά τον Α’ Ημιτελικό.

Η Ελένη Φουρέιρα, που εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι “Fuego”, εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision 2018 φορώντας την ίδια ολόσωμη φόρμα όπως και στην πρώτη πρόβα, καταρρίπτοντας τις φήμες περί ύπαρξης και άλλων τεσσάρων ρούχων.

Η χορογραφία παραμένει η ίδια, με την Ελένη Φουρέιρα να βρίσκεται στο κέντρο της σκηνής και 4 χορεύτριες να την περιτριγυρίζουν, ντυμένες στα μαύρα.

Κάποιες αστοχίες που αντιμετώπιζαν στην πρώτη πρόβα με τα τεχνικά “εφε”, διορθώθηκαν. Μια μικρή αλλαγή παρατηρήθηκε και στο τρόπο έναρξης του τραγουδιού.

Η ενέργεια και το πάθος που εκδηλώνει η Φουρέιρα πάνω στη σκηνή της Eurovision 2018 δεν περνούν απαρατήρητα στου δημοσιογράφους που βρίσκονται στο press room ανεβάζοντας την έτσι στα προγνωστικά.

Κάτι που φάνηκε να τους εντυπωσιάζει ιδιαίτερα ήταν ο ασταμάτητος χορός της, ενώ τραγουδούσε, κλέβοντας την παράσταση από τις χορεύτριές της.

Δείτε στο βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο πώς σείεται το Altice Arena με την είσοδό της στη σκηνή:

Μετά την ολοκλήρωση της πρόβας χειροκροτήθηκε για άλλη μια φορά από όλη την διοργάνωση, αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια. Το μόνο ίσως που συνεχίζει να “ξενίζει” τους σκληρούς φανατικούς κριτές της Eurovision 2018, είναι τα γραφικά τα οποία τα χαρακτηρίζουν “φθηνά” σχολιάζοντας ότι θυμίζουν τη δεκαετία του 1990.

Η Ελένη Φουρέιρα παραμένει στην 7η θέση στα προγνωστικά για τη νίκη του διαγωνισμού, με δεδομένη τη θέση της στην στον τελικό του Σαββάτου. Μετά τον πρώτο ημιτελικό αναμένεται άνοδος στα προγνωστικά, αφού θα δούμε και για πρώτη φορά την εικόνα όπως θα μεταδοθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Διαβάστε ποιος αποχώρησε από το Power of love.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.