Τροχαίο, Κηφισός: Αυτός είναι ο οδηγός της νταλίκας. Τι ποσοστό αλκοόλ βρέθηκε στο αίμα του

Ποιος είναι ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό δημιουργώντας τροχαίο;

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Κηφισό.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη όταν, σύμφωνα με την Τροχαία, νταλίκα ξέφυγε της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνέθλιψε δύο οχήματα.

Ο απολογισμός, τραγικός… δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους, ενώ μία γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες κρίσιμες.

Αυτός είναι ο οδηγός της φονικής νταλίκας:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας είναι ο 65χρονος Δημήτρης Ανδρεάκος, ο οποίος είναι ο αδελφός του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Πέτρου Ανδρεάκου.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε πρόβλημα το τιμόνι του φορτηγού αν και οι πρώτες εξετάσεις από την αστυνομία έδειξαν κατανάλωση αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ήδη έχει παρθεί αίμα από τον δράστη προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Δ.Α. Είναι ιδιοκτήτης φορτηγών και μεταφέρει διάφορα φορτία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η καταγωγή του οδηγού είναι από την Πελοπόννησο και είναι αδερφός γνωστού δημάρχου.

Τέσσερις φορές πάνω από το όριο για τους επαγγελματίες οδηγούς είναι η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος παρέσυρε στον θάνατο δύο άνδρες στον Κηφισό, σύμφωνα με την Τροχαία.

Σε βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα και ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ το απόγευμα μάλλον θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η Τροχαία ερευνά το όχημα προκειμένου να διευκρινιστεί και η ταχύτητα με την οποία κινούνταν. Μέχρι στιγμής προκύπτει ότι η νταλίκα διέθετε άδεια κυκλοφορίας αλλά και επαγγελματικό δίπλωμα ο οδηγός.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονική πορεία της νταλίκας που δημιούργησε το τροχαίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.