Δημοσκόπηση βόμβα: Ποιος ο νέος Πρωθυπουργός με τεράστια διαφορά. Ποιος μαζεύει τα κομμάτια του, χαμός

Ποια τα αποτελέσματα νέας Δημοσκόπησης;

Κόλαφος για την κυβέρνηση οι νέες δημοσκοπήσεις που διενεργούνται αυτές τις ημέρες και που πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας άμεσα. Χαρακτηριστικό των δημοσκοπήσεων, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν ηλεκτρονικά, η οργή του κόσμου.

Η συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε στο ποτήρι της δυσαρέσκειας κατά της Κυβέρνησης στη δημοσκόπηση, που τείνει να εξελιχθεί –αν δεν έχει ήδη γίνει- στην χειρότερη Κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ποτέ ο τόπος.

Οι ίδιες πληροφορίες της δημοσκόπησης κάνουν λόγο για πολιτική κυριαρχία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκης, με την διαφορά να ξεπερνά τις 10 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ παράλληλα δείχνουν την πολυπόθητη αυτοδυναμία που έχει ανάγκη πλέον η χώρα, περισσότερο από ποτέ.

Το τραγικό για τον Τσίπρα και την αριστερή παρέα του, είναι ότι τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που διενεργούνται, δείχνουν το ΣΥΡΙΖΑ σε ελεύθερη πτώση ακόμα και σε περιοχές που υπήρχε στο παρελθόν μεγάλη δύναμη της σημερινής κυβέρνησης.

Αυτό δείχνει με τον πιο περίτρανο τρόπο την οργή του κόσμου που προαναφέραμε, αφού όπως πιστεύουν ο Αλέξης Τσίπρας τους ξεγέλασε με τον χειρότερο τρόπο.

Επίσης, να σημειωθεί ότι ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα έχει ήδη «μαυρίσει» την αριστερά του Τσίπρα και περιμένει με αγωνία εκλογές προκειμένου να προλάβει η σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση, όντας κυβέρνηση, να ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, πριν ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, οπότε τότε δε θα μπορεί να κάνει τίποτα.

Στα ίδια ευρήματα της δημοσκόπησης καταγράφεται και η εξαφάνιση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που λειτούργησε σαν δεκανίκι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως, γιατί οι ΑΝΕΛ φάνηκαν ανακόλουθοι σε μια σειρά σοβαρών ζητημάτων όπως αυτό της επέκτασης του μνημονίου αλλά κυρίως στο Μακεδονικό, για το οποίο έλεγαν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συναινέσουν.

Όλα αυτά, οδήγησαν στην «αποκάλυψη» του… σχεδίου συνωμοσίας για να πέσει η κυβέρνηση και το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Αυτό που ψιθυρίζεται τελικά στα κοινοβουλευτικά γραφεία και στο Μέγαρο Μαξίμου, είναι ότι η Κυβέρνηση μετρά μέρες. Αυτό που δε μπορούν όλοι να διευκρινίσουν ακόμη, είναι αν θα προλάβει να πάει σε πρόωρες εκλογές ο Τσίπρας, πριν τον ρίξουν…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.