Δημοσκόπηση Prorata: Ποιος ο νέος Πρωθυπουργός με τεράστια διαφορά. Τρίτο κόμμα έκπληξη

Ποια τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης Prorata;

Προβάδισμα 8 ποσοστιαιών μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata για τη δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην έρευνα της δημοσκόπησης Prorata που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 34% έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τρίτη θέση της δημοσκόπησης Prorata βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 14% και ακολουθούν ΚΚΕ με 13%, Χρυσή Αυγή με 9%, Ένωση Κεντρώων με 7%.

Ελληνική Λύση με 6%, Λαϊκή Ενότητα με 5% ενώ το ίδιο ποσοστό συγκεντρώνουν Πλεύση Ελευθερίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜεΡΑ25 και Εθνική Ενότητα.

Ένα από τα ερωτήματα που συμπεριελήφθησαν στην έρευνα δημοσκόπηση Prorata είναι και το κατά πόσον η σύσταση γραφείου κάνναβης εντός του υπουργείου Υγείας θα συμβάλει στη ρύθμιση του ζητήματος της παραγωγής κάνναβης για θεραπευτική χρήση.

Το 56% απαντά «ναι», το 31% «όχι», το 10% «ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ» και το 3% «δεν γνωρίζω-δεν απαντώ» στην δημοσκόπηση Prorata.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.