Τι έκανε η Φουρέιρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Αγνώριστη, τιρκουάζ φόρεμα, ρετρό γυαλί [φωτο, video]

Τι έκανε η Ελένη Φουρέιρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Στην Κύπρο βρίσκεται αυτές της μέρες η εκπρόσωπος της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα συμμετείχε χθες στην Πορεία Υπερηφάνειας στη Λευκωσία, όπου και τραγούδησε, ενώ σήμερα έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο την Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά τη συνάντηση- παρόντες στην οποία ήταν, μεταξύ άλλων, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο συνθέτης του τραγουδιού κ. Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ κ. Θανάσης Τσώκος, ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ κ. Μιχάλης Μαραθεύτης- ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη θερμά όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα την Ελένη Φουρέιρα για την επιτυχία στον διαγωνισμό, σημειώνοντας ότι «προβλήθηκε η Κύπρος παγκόσμια, ήταν η σημαντικότερη συμμετοχή που είχαμε».

Πρόσθεσε ότι «ένοιωθα την ανάγκη να σας γνωρίσω από κοντά για να σας διαβιβάσω τα φιλικότατα αισθήματα, αλλά και το αίσθημα που μας δώσατε εκείνο το βράδυ και βεβαίως μετά, την αγωνία που περάσαμε».

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι «η σκηνική παρουσία και η απόδοση ήταν εξαιρετική».
Από την πλευρά της η Ελένη Φουρέιρα είπε ότι «είναι μεγάλη μας τιμή που εκπροσωπήσαμε την Κύπρο γιατί την Κύπρο την αγαπάμε ιδιαίτερα. Χαίρομαι πάρα πολύ αν τα καταφέραμε έστω και λίγο, μαζί με το ΡΙΚ να κάνουμε μια Ευρώπη να μιλάει για την Κύπρο». Πρόσθεσε ότι «αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή, εξάλλου, να κάνουμε έτσι εντύπωση ως Κύπρος. Είμαστε πολύ περήφανοι και είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ», είπε η κα Φουρέιρα.

Σε δηλώσεις της αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενη για αυτή τη μεγάλη νίκη στο διαγωνισμό της Eurovision.

«Όταν μου έγινε η πρόταση από το ΡΙΚ φανταζόμουν ότι θα ζήσουμε κάτι το μοναδικό, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα γέμιζε η αρένα με σημαίες της Κύπρου. Αυτό ήταν πολύ ωραίο», είπε, ενώ πρόσθεσε πως ήταν γραφτό η ζωή να της φέρει την Κύπρο μπροστά της και να έρθουν έτσι τα πράγματα.

Διαβάστε γιατί έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ Ελένης Φουρέιρα-Ραχήλ Μακρή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.