Έξαλλη η Μαρία Ελένη: Τι είπε για γάμο Λυκουρέζου-Καλογρίδη. “Με στενοχώρησε ο πατέρας μου…”

Τι δήλωσε για τον φημολογούμενο γάμο Λυκουρέζου-Καλογρίδη, η Μαρία-Ελένη;

Στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη.

Η Μαρία-Ελένη, μίλησε για την σχέση του μπαμπά της με την Νατάσα Καλογρίδη και για το πως η ίδια αντιλαμβάνεται τα γεγονότα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει για το αν ισχύουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο γνωστός ποινικολόγος πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την ηθοποιό.

«Δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι παντρεύεται ο πατέρας μου.

Η Νατάσα είναι καλό παιδί, είναι εκκεντρική, είναι έξυπνη. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να συντονιστείς με κάποιον», τόνισε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Σχετικά με την άποψη που εξέφρασε σε προηγούμενη συνέντευξη της ότι προτιμά την Κωνσταντίνα Κομμάτα για να ενσαρκώσει το ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στο Μαριχουάνα Στοπ, αντί την Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε:

«Επιμένω στην άποψή μου ότι μου αρέσει η Κωνσταντίνα Κομμάτα για το Μαριχουάνα Stop. Μου αρέσουν τα φρέσκα άτομα, πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά. Δεν μας ρώτησε ο Γιώργος Βάλαρης, ούτε καν. Από την πλευρά της Νατάσας ξέρω ότι είχε γίνει και στην ίδια πρόταση».

Τέλος, αποκάλυψε πότε ήταν η τελευταία φορά που στεναχωρήθηκε: «Όταν είδα τη φωτογραφία του πατέρα μου με το μαγιό και την καρύδα στις Μαλδίβες με στεναχώρησε».

Διαβάστε ποιο το δημόσιο επεισόδιο μεταξύ Λυκουρέζου-Καλογρίδη-Μαρίας Ελένης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.