Καζάνι που βράζει η ΝΔ: Ποιο κορυφαίο στέλεχος ιδρύει νέο κόμμα, ποιους “κλέβει” από Μητσοτάκη

Ποιο κορυφαίο στέλεχος ιδρύει νέο κόμμα παίρνοντας βουλευτές από την Νέα Δημοκρατία και πώς αντιδρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Την ίδρυση νέου κόμματος μέχρι τα τέλη του 2018, δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, προανήγγειλε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος.

Το όνομα είναι έτοιμο και ο Τάκης Μπαλτάκος βρίσκεται σε συζητήσεις με βουλευτές εν ενεργεία από την Νέα Δημοκρατία, καθώς και με ανεξάρτητους βουλευτές αλλά και με πρώην στρατιωτικούς, πρόσθεσε μιλώντας στην Ελληνική Ραδιοφωνία.

«Οι συζητήσεις και ζυμώσεις γίνονται καθημερινά και θα κατασταλάξουν όταν υπάρχει η προοπτική εκλογών. Είναι λάθος να δημιουργηθεί το κόμμα πολύ πριν γίνουν οι εκλογές.

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει δεξιό κόμμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Μπαλτάκος.

Στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη υπάρχει έντονη ανησυχία καθώς το νέο κόμμα του Τάκη Μπαλτάκου αναμένεται να πάρει πρωτοκλασάτα ονόματα βουλευτών από το στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας ενώ είναι πολύ πιθανή και η στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσπαθήσει στο μεσοπρόθεσμο διάστημα να συσπειρώσει ακόμα περισσότερο τους βουλευτές του και να τους αποδείξει ότι μπορεί να ηγηθεί και να φέρει την εκλογική νίκη στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε το κρυφό σχέδιο αντικατάστασης του Κυριάκου Μητσοτάκη και ποιοι είναι υποψήφιοι για να τον διαδεχτούν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.