Σίμος Κεδίκογλου: Δεύτερη φορά γαμπρός. Ποια η νύφη μοντέλο, γάμος με πένθος [φωτο]

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του Σίμου Κεδίκογλου με την Ελισάβετ Κατσαμάκη.

Γαμπρός ντύθηκε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, στον Ναό της Αγίας Σοφίας στη Βόρεια Εύβοια.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στην Εύβοια, με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία.

Κουμπάροι ήταν οι κολλητοί φίλοι του ζευγαριού ενώ ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο καθώς ο Σίμος Κεδίκογλου έχασε τον περασμένο Ιανουάριο τον πατέρα του, Βασίλη Κεδίκογλου.

Στο γάμο τους ήταν παρόντες πολλοί βουλευτές της ΝΔ, ανάμεσά τους και ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, επιχειρηματίες και παράγοντες του τραπεζικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Η 31χρονη καλλονή Ελισάβετ Κατσαμάκη, φωτογράφος στο επάγγελμα, έχει ως μοντέλο με φωτογραφήσεις για μεγάλους οίκους μόδας, όπως Michael Kors και Donna Karan, ενώ κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που έδωσε συνέντευξη στο γνωστό κανάλι μόδας Fashion Tv.

Παράλληλα έχει κάνει φωτογραφήσεις για μεγάλη μάρκα ιταλικών εσωρούχων, ενώ φωτογραφίες της έχουν συμπεριληφθεί σε βιβλίο μαζί με μεγάλα μοντέλα όπως η Κάρε Ότις, Ντίτα Φον Τιζ , Ιρίνα Σάικ και Φερνάντα Ταβάρες.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στην Οδησσό με αφορμή τους εορτασμούς της ελληνικής κοινότητας της ουκρανικής πόλης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος πριν πολλά χρόνια είχε παντρευτεί την Τζίνα Αλιμόνου.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του Σίμου Κεδίκογλου με την Ελισάβετ Κατσαμάκη:











ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.