Αυτοκτονία 14χρονου, Αργυρούπολη: Όλο το σημείωμα, bullying. Γιος μέλους αντιπολίτευσης, ονόματα

Η τραγική υπόθεση με αυτοκτονία 14χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Ο 14χρονος που αυτοκτόνησε βρέθηκε τα ξημερώματα απαγχονισμένος σε μια υπόθεση που θυμίζει την υπόθεση bulling του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο 14χρονος μαθητής, που τελείωσε την Α’ Λυκείου και είναι ο μικρότερος γιος ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Αργυρούπολη, βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του μετά από πάρτι στο οποίο είχε πάει.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημείωμα που υπήρχε δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο τραγικός αυτόχειρας στο σημείωμα του κατηγορούσε για bullying φίλους και συμμαθητές του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας του αυτόχειρα είναι μέλος της αντιπολίτευσης σε δήμο των νοτίων προαστίων.

Τι λέει το σημείωμα του 14χρονου στην Αργυρούπολη

Ο 14χρονος μαθητής από την Αργυρούπολη στις λίγες γραμμές που έγραψε εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην ακραία αυτή πράξη.

Ειδικότερα όπως αναφέρει, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς δεν άντεχε το bulling που δεχόταν από συμμαθητές του, κατονομάζοντας μάλιστα έξι συγκεκριμένα άτομα:

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (σ.σ αναφέρει το όνομα του αδερφού του)», αρχίζει το λακωνικό του γράμμα και στη συνέχεια αφού αναφέρει τα ονόματα συγκεκριμένων ατόμων γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Την υπόθεση ερευνά το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε πώς αποκαλύφθηκε ο απαγχονισμένος 14χρονος στην Αργυρούπολη από τους γονείς του με σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.