Εξελίξεις με δολοφονία 65χρονου πασίγνωστου επιχειρηματία, Αντίπαρος: Ποιος τον κατακρεούργησε στην πλάτη με κατσαβίδι. Δολοφόνος βόμβα

Ποιες οι εξελίξεις από την άγρια δολοφονία 65χρονου πασίγνωστου επιχειρηματία στην Αντίπαρο;

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, μετά την άγρια δολοφονία 65χρονου επιχειρηματία στην Αντίπαρο.

Ο άτυχος 65χρονος άνδρας βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (22/07/2018) νεκρός στο σπίτι του μέσα σε μία λίμνη αίματος στην Αντίπαρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας φέρει θανάσιμα τραύματα στην πλάτη από κατσαβίδι.

Ο 65χρονος διατηρούσε επιχείρηση στο νησί και έχει Ελληνική και Βρετανική υπηκοότητα.

Στο νησί Αντιπαρος μετέβη ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας της Πάρου που συντονίζει τις έρευνες, καθώς και στελέχη των εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Ο ύποπτος ρόλος του γιου του

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πίσω από το άγριο έγκλημα φέρεται να βρίσκεται ο γιος του θύματος.

Ο επιχειρηματίας, το βράδυ του Σαββάτου (21/07), είχε πάει μαζί με τον γιο του σε εστιατόριο της περιοχής. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι, οι δύο άνδρες άρχισαν να μαλώνουν.

Τότε ο γιος του φαίνεται πως άρπαξε ένα αιχμηρό αντικείμενο και τον σκότωσε. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αναζητείται από τις Αρχές.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία για τον δράστη της δολοφονίας του 65χρονου επιχειρηματία κάτι που αναμένεται σύντομα καθώς η «μυρωδιά» πατροκτονίας είναι έντονη.

Οι απαντήσεις για το ποιος και γιατί ήθελε νεκρό τον επιχειρηματία αναμένεται να δοθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.